15 éves lett az essence, elindult a szülinapi hűségprogram

2017. június 16., péntek, 17:45

Most értékes ajándékcsomagokat nyerhetnek a résztvevők!

15 éves lett az essence, elindult a szülinapi hűségprogram

A program időszaka alatt kisorsolásra kerül egy essence Gloss Stationt, ami egy falra szerelhető szekrény, telis-tele essence shine shine shine szájfényekkel, beépített tükörrel, világítással és telefontartóval, illetve egyéb essence kiegészítőkkel!

A hűségprogram ideje alatt két fődíjat is kisorsolnak! 

Az egyik fődíj: 15 szerencsés játékos részt vehet egy zártkörű essence sminknapon, ahol profi sminkes segítségével megtanítják a résztvevőknek a sminkelés alapjait, legfontosabb szabályait és egy szuper ajándékcsomaggal is meglepik a résztvevőket!  

2. fődíj: a 20 legaktívabb résztvevő meghívást kap egy zártkörű, exkluzív essence születésnapi partyra, ahol első kézből ismerhetik meg az essence őszi éli újdonságait! 

Az applikációban részt vehet mindenki, aki 1.200 Ft felett vásárol essence termékeket, bármely magyarországi üzletben ez alatt a két hónap alatt! 

hírek játék essence

Szepes Mária élete a Spirit Színházban

Szepes Mária élete a Spirit Színházban

Miként válik egy fiatal lány a „mágia” nagyasszonyává és milliók példaképévé, akinek segítségével, tanácsadásával, lelki tisztánlátásával sok ember életének támasza lett? Erre a kérdésre is választ kapunk Szepes Mária Emberek és jelmezek című önéletrajzi regényében, amelyből először készül színházi előadás. A Ne kérdezd, ki voltam című darabot december 26-án mutatják be a Spirit Színházban Czeizel Gábor rendezésében, Igó Éva és Gyöngy Zsuzsa főszereplésével.  

tovább

A hűtőnket utáljuk a legjobban

A hűtőnket utáljuk a legjobban

A hűtőszekrényüket cserélnék le a legtöbben a beépített konyhagépek közül – derül ki a Fundamenta országos kutatásából.

tovább

Állatokat ment Curtis

Állatokat ment Curtis

Curtis, Laár András, Bányai Miklós az elsők között csatlakoztak a Share for Help. Mutasd meg, ki vagy! mozgalomhoz, mely a napokban indult útjára azzal a céllal, hogy „megfertőzze” az internetet a jóval.

tovább

Élményt karácsonyra!

Élményt karácsonyra!

A karácsonyi meghitt készülődést gyakran beárnyékolja a megfelelő ajándékok utáni ádáz hajsza. Márpedig mindenki szeretné megtalálni szeretteinek a legmegfelelőbb ajándékot. Azoknak szól a következő pár sor, akik unják a boltokban kígyózó sorokat, és szeretnének idén valami igazán különlegeset a fa alá tenni.

tovább