15 éves lett az essence, elindult a szülinapi hűségprogram

2017. június 16., péntek, 17:45

Most értékes ajándékcsomagokat nyerhetnek a résztvevők!

15 éves lett az essence, elindult a szülinapi hűségprogram

A program időszaka alatt kisorsolásra kerül egy essence Gloss Stationt, ami egy falra szerelhető szekrény, telis-tele essence shine shine shine szájfényekkel, beépített tükörrel, világítással és telefontartóval, illetve egyéb essence kiegészítőkkel!

A hűségprogram ideje alatt két fődíjat is kisorsolnak! 

Az egyik fődíj: 15 szerencsés játékos részt vehet egy zártkörű essence sminknapon, ahol profi sminkes segítségével megtanítják a résztvevőknek a sminkelés alapjait, legfontosabb szabályait és egy szuper ajándékcsomaggal is meglepik a résztvevőket!  

2. fődíj: a 20 legaktívabb résztvevő meghívást kap egy zártkörű, exkluzív essence születésnapi partyra, ahol első kézből ismerhetik meg az essence őszi éli újdonságait! 

Az applikációban részt vehet mindenki, aki 1.200 Ft felett vásárol essence termékeket, bármely magyarországi üzletben ez alatt a két hónap alatt! 

hírek játék essence

Női OKJ-s Toplista

Női OKJ-s Toplista

A pénzügyi-gazdasági OKJ-s képzések hódítanak a nők körében

tovább

Cannes-ban is díjat nyert a WWF Magyarország animációs filmje

Cannes-ban is díjat nyert a WWF Magyarország animációs filmje

A “We are all connected” – a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a White Rabbit reklámügynökség közös munkája – a Cannes Lions reklámfesztiválon kapott bronzoroszlánt Design kategóriában.

tovább

Stréber keret és cicaszem forma - ilyen az idei napszemüveg divat

Stréber keret és cicaszem forma -  ilyen az idei napszemüveg divat

A jó napszemüveg kiválasztása nem egyszerű feladat. A legfontosabb, hogy védje a szemet, kényelmes legyen, de – valljuk be – az sem mindegy, hogy mennyire trendi. De vajon mi az idei divat?

tovább