15 éves lett az essence, elindult a szülinapi hűségprogram

2017. június 16., péntek, 17:45

Most értékes ajándékcsomagokat nyerhetnek a résztvevők!

15 éves lett az essence, elindult a szülinapi hűségprogram

A program időszaka alatt kisorsolásra kerül egy essence Gloss Stationt, ami egy falra szerelhető szekrény, telis-tele essence shine shine shine szájfényekkel, beépített tükörrel, világítással és telefontartóval, illetve egyéb essence kiegészítőkkel!

A hűségprogram ideje alatt két fődíjat is kisorsolnak! 

Az egyik fődíj: 15 szerencsés játékos részt vehet egy zártkörű essence sminknapon, ahol profi sminkes segítségével megtanítják a résztvevőknek a sminkelés alapjait, legfontosabb szabályait és egy szuper ajándékcsomaggal is meglepik a résztvevőket!  

2. fődíj: a 20 legaktívabb résztvevő meghívást kap egy zártkörű, exkluzív essence születésnapi partyra, ahol első kézből ismerhetik meg az essence őszi éli újdonságait! 

Az applikációban részt vehet mindenki, aki 1.200 Ft felett vásárol essence termékeket, bármely magyarországi üzletben ez alatt a két hónap alatt! 

hírek játék essence

Biciklizésből milliós adomány

Biciklizésből milliós adomány

Idén is meghirdette dolgozói között a Bringázz a munkába! programot a Tigáz. Az akció lényege, hogy a kerékpárral megtett kilométerek arányában támogatnak egy-egy intézményt. A vállalat önkéntesei csaknem 60.000 kilométert bicikliztek, így a cég több mint 1 millió forinttal támogatja a Dévény Anna Alapítványt.

tovább

Sikerrel debütált az EQ-sexy mozgalom, sztárok vallottak az első EQ Napon

Sikerrel debütált az EQ-sexy mozgalom, sztárok vallottak az első EQ Napon

Több közismert ember, köztük Till Attila, Bombera Krisztina, Náray Tamás és Szily Nóra vett részt az első EQ Napon, melyet Kósa Erika, hazánk egyik legelismertebb üzletasszonya hívott életre.  Az eseményen kiderült, hogy a hírességek miért tartják fontosnak az érzelmi intelligenciát az élet bármely területén.

tovább

Harctéren a vadvilág – természetvédelmi siker katonai területen

Harctéren a vadvilág – természetvédelmi siker katonai területen

Hogyan találhat magának menedéket Európa egyik legveszélyeztetettebb hüllője épp egy magyarországi katonai lőtéren? Miért fontos, hogy ezen a kiképzőhelyszínen a honvédség is kiemelten figyeljen az állat- és növényvilág megőrzésére? A természetvédők és a Honvédelmi Minisztérium hat évvel ezelőtt összefogtak, hogy megóvják a páratlan természeti értékeknek otthont adó Turjánvidéket.

tovább