20. születésnapját ünnepli Magyarországon a Dr. Steinberger

2017. december 21., csütörtök, 11:00

20 éve kapható a Dr. Steinberger gyümölcs- és zöldséglé termékcsalád Magyarországon. 

20. születésnapját ünnepli Magyarországon a Dr. Steinberger

1997-ben egy vállalkozó házaspár, a Rivan Kft. tulajdonosai mertek nagyot álmodni, és nemcsak számukra, hanem a magyar piac számára is egy ismeretlen termékkategóriát elindítottak a siker útján.

Ezek a termékek a legkíméletesebb, préselt technológiával készülnek, nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert, és káros anyagot, így méltán váltak hazai kedvencekké is.

A tudatos táplálkozást kiegészítő, az emberi szervezet normális működésére jótékonyan ható zöldség- és gyümölcslevek, melyek legtöbbje bio termesztésű. A kiváló minőség mellett, a széles termékválaszték is emelte a Dr.Steinberger pozitív megítélését. 

A legnagyobb sikert a Zöldbúzafű-koktél aratta, amely már több, mint tíz éve a terméktoplista élén áll.  Kiemelten népszerű az 5 Napos Fitness Program is, amellyel nem csupán egy üveg levet, hanem egy 5 napon át tartó kúrát kapnak a vásárlók. A német gyártó cég közel 40 országba exportál, és a hazai piacot dicséri, hogy ezek között Magyarország a legnagyobb vevőjük. Ez a tény bizonyítja, hogy hazánkban sokan élnek egészségtudatosan. 

hírek születésnap magyarország dr. steinberger gyümölcslé zöldséglé

Öt karrierfogadalom, ami beindítja az új évedet

Öt karrierfogadalom, ami beindítja az új évedet

Az év eleje a számvetés és a fogadalmak időszaka, érdemes ilyenkor összegezni az elmúlt esztendő tapasztalatait, és gondolkodni a jövőn. Jó alkalom ez a karriertervezésre is, hiszen sokkal nyitottabbak vagyunk arra, hogy új célokat tűzzünk ki, akár a magasabb fizetés, a szakmai előrelépés, vagy a munkahelyváltás reményében.

tovább

Novemberben elindult az első last minute edzésfoglalási oldal

Novemberben elindult az első last minute edzésfoglalási oldal

Magyarországon egyedülálló, szabad és kedvezményes áron kínált edzéshelyek lefoglalására alkalmas honlap indult novemberben, melyet sokan a maesteszinhaz.hu-hoz hasonlítanak. Az officesport.hu segítségével egyszerűen és gyorsan találhat rá bárki a neki megfelelő edzésre, online lefoglalhatja, és egységes formában összehasonlíthatja az edzőtermek kínálatát.

tovább

A meddő nők közel fele endometriózisban szenved

A meddő nők közel fele endometriózisban szenved

Minden tizedik fogamzóképes korú nő endometriózisban szenved, a meddő nők csaknem felét ezzel kezelik – mondta Dr. Bokor Attila.

tovább