4. Rossmann Mikulásfutás

2017. november 27., hétfő, 13:50

A már hagyományosnak számító 4. Rossmann Mikulásfutás hamísítatlan családi esemény, amelyen Béres Alexandra melegít be a vállalkozó kedvű, jelmezbe bújt futókat.

4. Rossmann Mikulásfutás

A szervező Budapest Sportiroda arra kéri a jó lelkű indulókat, hogy ne csak a futásra gondoljanak, legyen a szemük előtt az adakozás élménye is és senki se jöjjön üres kézzel: a játékokat, iskolaszereket, írószereket az ÁGOTA alapítványon keresztül juttatják el az állami gondozott gyerekeknek. 
A tavalyi akció eredményeként több mint 1500 ajándék került a futó közösség puttonyába.

Nézd meg a tavalyi legemlékezetesebb pillanatokat!

Részletek és az esemény Facebook oldala: www.facebook.com/amikulasfutas

hírek program ajánló sport futás

Szepes Mária élete a Spirit Színházban

Szepes Mária élete a Spirit Színházban

Miként válik egy fiatal lány a „mágia” nagyasszonyává és milliók példaképévé, akinek segítségével, tanácsadásával, lelki tisztánlátásával sok ember életének támasza lett? Erre a kérdésre is választ kapunk Szepes Mária Emberek és jelmezek című önéletrajzi regényében, amelyből először készül színházi előadás. A Ne kérdezd, ki voltam című darabot december 26-án mutatják be a Spirit Színházban Czeizel Gábor rendezésében, Igó Éva és Gyöngy Zsuzsa főszereplésével.  

tovább

A hűtőnket utáljuk a legjobban

A hűtőnket utáljuk a legjobban

A hűtőszekrényüket cserélnék le a legtöbben a beépített konyhagépek közül – derül ki a Fundamenta országos kutatásából.

tovább

Állatokat ment Curtis

Állatokat ment Curtis

Curtis, Laár András, Bányai Miklós az elsők között csatlakoztak a Share for Help. Mutasd meg, ki vagy! mozgalomhoz, mely a napokban indult útjára azzal a céllal, hogy „megfertőzze” az internetet a jóval.

tovább

Élményt karácsonyra!

Élményt karácsonyra!

A karácsonyi meghitt készülődést gyakran beárnyékolja a megfelelő ajándékok utáni ádáz hajsza. Márpedig mindenki szeretné megtalálni szeretteinek a legmegfelelőbb ajándékot. Azoknak szól a következő pár sor, akik unják a boltokban kígyózó sorokat, és szeretnének idén valami igazán különlegeset a fa alá tenni.

tovább