Adventi Élményvonattal Eisenstadtba

2017. október 10., kedd, 11:05

Adventi Élményvonattal Eisenstadtba

Az Esterházy kastély varázslatos helyszínen várja exkluzív kézműves termékekkel, különleges finomságokkal, adventi koncertekkel, karácsonyváró, ünnepi hangulatban a látogatókat.

A fakultatív programkínálatban kastélyvezetés, mely során a különböző programcsomagokban vendégeink megtekinthetik szinte az összes eredeti bútort, porcelánt, étkészletet és ékszert, továbbá a kastélykápolnát, amely szintén eredeti állapotában látható, valamint a Haydn termet.

Magyar nyelvű idegenvezetéssel várják a látogatókat az Esterházy kastély világhírű Haydn teremében, ahol a híres zeneszerző évekig élt, dolgozott és koncerteket adott.

A program időpontja: 2017. december 8.

További információ: http://www.mavnosztalgia.hu/hu/programs/show/871

hírek program ajánló advent élményvonat eisenstadt

Új táplálkozási ajánlás gyerekeknek

Új táplálkozási ajánlás gyerekeknek

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége új hazai táplálkozási ajánlást adott ki a 6-17 évesek számára.

tovább

Az apró segítség idén is több ezer család számára jelent örömöt

Az apró segítség idén is több ezer család számára jelent örömöt

Véget ért a Procter & Gamble, a SPAR Magyarország és a Magyar Vöröskereszt közös jótékonysági programja. Az „Apró segítség, hatalmas öröm” nevű adománygyűjtő akció tavaly rendkívül nagy sikerrel futott, az eredmény azonban idén még ezt is túlszárnyalta.

tovább

Nem lehet mindenkinek malaca!

Nem lehet mindenkinek malaca!

Rupert, a hős kismalac, aki megmentette gazdája életét a néma gyilkostól tovább harcol a szén-monoxid ellen, ugyanis egy nyereményjáték kampány keretében hívja fel a figyelmet a szén-monoxid veszélyére. A „Nem lehet mindenkinek malaca!” nevű pár hetes kampányban azt szeretnénk bemutatni, hogy milyen eszközök révén tudunk védekezni a színtelen, szagtalan gáz ellen.

tovább