Adventi Élményvonattal Eisenstadtba

2017. október 10., kedd, 11:05

Adventi Élményvonattal Eisenstadtba

Az Esterházy kastély varázslatos helyszínen várja exkluzív kézműves termékekkel, különleges finomságokkal, adventi koncertekkel, karácsonyváró, ünnepi hangulatban a látogatókat.

A fakultatív programkínálatban kastélyvezetés, mely során a különböző programcsomagokban vendégeink megtekinthetik szinte az összes eredeti bútort, porcelánt, étkészletet és ékszert, továbbá a kastélykápolnát, amely szintén eredeti állapotában látható, valamint a Haydn termet.

Magyar nyelvű idegenvezetéssel várják a látogatókat az Esterházy kastély világhírű Haydn teremében, ahol a híres zeneszerző évekig élt, dolgozott és koncerteket adott.

A program időpontja: 2017. december 8.

További információ: http://www.mavnosztalgia.hu/hu/programs/show/871

hírek program ajánló advent élményvonat eisenstadt

Biciklizésből milliós adomány

Biciklizésből milliós adomány

Idén is meghirdette dolgozói között a Bringázz a munkába! programot a Tigáz. Az akció lényege, hogy a kerékpárral megtett kilométerek arányában támogatnak egy-egy intézményt. A vállalat önkéntesei csaknem 60.000 kilométert bicikliztek, így a cég több mint 1 millió forinttal támogatja a Dévény Anna Alapítványt.

tovább

Sikerrel debütált az EQ-sexy mozgalom, sztárok vallottak az első EQ Napon

Sikerrel debütált az EQ-sexy mozgalom, sztárok vallottak az első EQ Napon

Több közismert ember, köztük Till Attila, Bombera Krisztina, Náray Tamás és Szily Nóra vett részt az első EQ Napon, melyet Kósa Erika, hazánk egyik legelismertebb üzletasszonya hívott életre.  Az eseményen kiderült, hogy a hírességek miért tartják fontosnak az érzelmi intelligenciát az élet bármely területén.

tovább

Harctéren a vadvilág – természetvédelmi siker katonai területen

Harctéren a vadvilág – természetvédelmi siker katonai területen

Hogyan találhat magának menedéket Európa egyik legveszélyeztetettebb hüllője épp egy magyarországi katonai lőtéren? Miért fontos, hogy ezen a kiképzőhelyszínen a honvédség is kiemelten figyeljen az állat- és növényvilág megőrzésére? A természetvédők és a Honvédelmi Minisztérium hat évvel ezelőtt összefogtak, hogy megóvják a páratlan természeti értékeknek otthont adó Turjánvidéket.

tovább