Állatokat ment Curtis

2017. december 12., kedd, 16:40

Curtis, Laár András, Bányai Miklós az elsők között csatlakoztak a Share for Help. Mutasd meg, ki vagy! mozgalomhoz, mely a napokban indult útjára azzal a céllal, hogy „megfertőzze” az internetet a jóval.

Állatokat ment Curtis

Curtis, hazánk egyik legelismertebb rappere ezúttal érzékeny oldaláról és nagy szívéről is tanúbizonyságot tett. Egy magyar fejlesztésű találmány, a Share for Help nevű applikáció segítségével hívja maga mellé az állatbarátokat és mindenki mást, akik fontosnak tartják, hogy jó ügyek támogatásával hozzanak változást a világba. Amennyi videó felkerül az applikációba Curtis videója mellé, annyi kilogramm kutyatáp jut el különböző menhelyekre. A cél: 1000 videó, azaz 1000 kilogramm! kutyatáp a rászoruló állatmentő szervezeteknek.

A kizárólag pozitív akciók indítására készített mobil applikáció az első a világon, amely játékos videó kihívások formájában összefogja az embereket, a civil szervezeteket és a vállalatokat társadalmi ügyek érdekében. A kezdeményezést Curtisen és a fent említett ismert embereken kívül számos más híresség is támogatja. Néhányan közülük: Király Viktor, Nagy Ervin, Chloe, Papp Szabi, Dombóvári István, Ganxsta Zolee, Philip Zimbardo, Puskás Peti. Az elsők között Curtis, Laár András és Bányai Miklós álltak egy-egy nagyszerű ügy mellé, azért, hogy követendő cselekedeteikkel példát mutassanak a rajongóiknak és mindenki másnak, akik hozzájuk hasonlóan változást szeretnének elérni a szűkebb és tágabb környezetükben.

   „Küldetésünk: Nyilvánosságot adunk a jónak. Ahogy, a szlogenünk is szól: »Mutasd meg, ki vagy! Állj egy jó ügy mellé, és indíts egy kihívást!«. A célunk az, hogy megfertőzzük az internetet, a jelenleg leginkább öncélú szelfizős, posztolós, közösségi médiás tartalmakat a jóval, és arra inspiráljunk másokat is, hogy indítsanak kihívásokat egy-egy klassz ügy érdekében” – mondta Jászberényi Tamás, a Share for Help. Mutasd meg, ki vagy! mozgalom alapítója.

Természetesen nem csak magánszemélyek használhatják a Share for Help applikáció megoldásait, hogy népszerűsítsék társadalmi szerepvállalásukat. A platform a civil szervezetek és a profitorientált cégek előtt is nyitva áll, ha kihívást szeretnének indítani egy saját vagy más által felvetett kezdeményezés támogatása érdekében.
   „Célunk, hogy a cégek is megmutassák egy másik arcukat, azt, hogy kik is ők valójában, hogyan és milyen módon tudják megmutatni fogyasztóiknak a társadalmi szerepvállalásukat, céljaikat, illetve hogyan tudnak kapcsolódni az ENSZ SDGs irányelveihez” – mondta Szabó Norbert, a mozgalom társalapítója.

App/Web: https://s4h.app.link 
Facebook: https://www.facebook.com/pg/shareforhelp.org
Curtis kihívása: https://www.facebook.com/ShareForHelpKihivasokVideok/posts/196904687524350
Bányai Miklós kihívása: https://www.facebook.com/ShareForHelpKihivasokVideok/videos/195234217691397/

Forrás: Vízer Helga

hírek curtis laár andrás bányai miklós share for help share for help. mutasd meg ki vagyshare for help. mutasd meg ki vagy

Öt karrierfogadalom, ami beindítja az új évedet

Öt karrierfogadalom, ami beindítja az új évedet

Az év eleje a számvetés és a fogadalmak időszaka, érdemes ilyenkor összegezni az elmúlt esztendő tapasztalatait, és gondolkodni a jövőn. Jó alkalom ez a karriertervezésre is, hiszen sokkal nyitottabbak vagyunk arra, hogy új célokat tűzzünk ki, akár a magasabb fizetés, a szakmai előrelépés, vagy a munkahelyváltás reményében.

tovább

Novemberben elindult az első last minute edzésfoglalási oldal

Novemberben elindult az első last minute edzésfoglalási oldal

Magyarországon egyedülálló, szabad és kedvezményes áron kínált edzéshelyek lefoglalására alkalmas honlap indult novemberben, melyet sokan a maesteszinhaz.hu-hoz hasonlítanak. Az officesport.hu segítségével egyszerűen és gyorsan találhat rá bárki a neki megfelelő edzésre, online lefoglalhatja, és egységes formában összehasonlíthatja az edzőtermek kínálatát.

tovább

A meddő nők közel fele endometriózisban szenved

A meddő nők közel fele endometriózisban szenved

Minden tizedik fogamzóképes korú nő endometriózisban szenved, a meddő nők csaknem felét ezzel kezelik – mondta Dr. Bokor Attila.

tovább