Judy: „Finoman izmos, nőies alakot szeretnék”

2017. június 6., kedd, 10:35

Czanik Balázzsal edz az énekesnő

Judy: „Finoman izmos, nőies alakot szeretnék”

Sok nőhöz hasonlóan az énekesnő, Judy is elégedetlen a testével, mióta életet adott kislányának. Elérkezettnek látta az időt, hogy véget vessen ennek és úgy döntött, a diéta mellett egy kemény edzésbe is belevág. A formás alak eléréséhez Czanik Balázs segítségét kérte.

A Groovehouse énekesnőjének mindig is fontos volt, hogy tökéletesen nézzen ki a színpadon, ezért a szülés után megmaradt plusz kilóktól mindenképpen meg akart szabadulni. Bár a diéta rengeteget segített neki, úgy érezte: az álomalakhoz ez nem elég, mozogni is kell.

Állandó jo-jo effektus

   „Másfél éve elkezdtem dietetikushoz járni, mivel 10 kiló plusz maradt rajtam a szülés után: volt, hogy sikerült leadnom és elérni az áhított súlyt, de néhány hónap után ismét felszaladt a felesleg. Ő tökéletesen beállította az étrendemet, végre visszanyertem a szülés előtti súlyomat, alakomat, csakhogy a fogyástól a bőröm megereszkedett, és az izmaim sem erősödtek” – mondta el az énekesnő, aki véletlenül futott össze az edző Czanik Balázzsal.
   „Régóta ismertük egymást, és elmondtam neki a problémámat. Megígérte, hogy egy igazi izomkolosszust csinál belőlem.”

A hasizom az igazi kihívás

Az énekesnő és edzője körülbelül két hónapja kezdte el a közös munkát.
   „A cél, hogy finoman izmos, nőies alakot varázsoljunk. Szerintem a lábaim a legerősebbek, de a karizom gyakorlatokkal sincs nagy problémám – ezzel szemben a hasizom erősítés egy rémálom számomra, de nincs mese, erre kell a legjobban gyúrni. A Nagy Duett miatt egy kicsit kevesebbet tudtam Balázshoz járni, de a műsor óta visszatértem a heti három edzéshez” – tette hozzá az énekesnő.

Kicsi, de erős

Czanik Balázs maga is meglepődött, micsoda erő van Judyban, és eddig nagyon elégedett az eredményekkel.
   „Azzal fordult hozzám, hogy szeretne formásabb lenni, szeretne kerek popsit és izmosabb karokat, lábakat. Emellett egy énekesnő számára természetesen az állóképesség is fontos, hiszen több órás fellépéseket kell végigcsinálnia a színpadon. Szuper vele együtt dolgozni, mert nagyon jól veszi az akadályokat, mindig megcsinálja a feladatokat, amiket kidolgozok számára, és még én magam is meglepődtem azon, hogy milyen erős” – mondta Czanik Balázs, az Oxygén Fáy személyi edzője, a Capoeira Aerobic megalkotója.
Az edzések ráadásul nagyon jó hangulatban telnek: viccelődnek, húzzák egymást, így a kemény munka mellett a lazításra is tudnak figyelni.
   „Judy és én régóta ismerjük egymást, sőt, néhány évvel ezelőtt még az egyik klipjében is szerepet kaptam” – árulta el Balázs mosolyogva.

lélekbúvár judy czanik balázs diéta edzés sport

5 tipp az ideális work-life balance megteremtéséhez

5 tipp az ideális work-life balance megteremtéséhez

A munka és magánélet közötti egyensúly megteremtése kulcsfontosságú kérdés, hiszen bármerre billen el a mérleg nyelve, sérülhet a közérzetünk, túlhajszolttá vagy motiválatlanná válhatunk, ami hosszú távon veszélybe sodorhatja a karrierünket, és testi-lelki egészségünket is.

tovább

Hit és kaland: Zarándokutak a nagyvilágban

Hit és kaland: Zarándokutak a nagyvilágban

Zarándokolni annyit tesz, mint zarándokúton eljutni egy – vallási jelentőségű – zarándokhelyhez. Szimbolikus értelemben is használják, mégpedig az akarat kifejezésére, miközben a zarándoklás nem csak a lelket, hanem a testet is erősíti.

tovább

Őszi társkereső horoszkóp – másképp

Őszi társkereső horoszkóp – másképp

Szerelemhoroszkóp – kicsit másképp! Őszintébb és csak akkor működik, ha te működteted. Magától nem fog történni semmi, még akkor sem, ha ideális a konstelláció a Nagy Ő betoppanására. Szóval: olvasd és tedd! Legfőképpen pedig: higgy benne, hogy veled is megtörténhet, aminek meg kell történnie, nem vagy kivétel az Univerzumban.

tovább

A féltékenység okai

A féltékenység okai

A féltékenység általában egy emberi tulajdonságként, jellemvonásként jut eszünkbe, és azt gondoljuk: nem lehet rajta változtatni, hisz a féltékeny ember ilyen, így született… De vajon mi adhat okot féltékenységre? Miért alakult ki ez az érzés? És tényleg nem lehet szabadulni a zöld szemű szörnytől?

tovább