Judy: „Finoman izmos, nőies alakot szeretnék”

2017. június 6., kedd, 10:35

Czanik Balázzsal edz az énekesnő

Judy: „Finoman izmos, nőies alakot szeretnék”

Sok nőhöz hasonlóan az énekesnő, Judy is elégedetlen a testével, mióta életet adott kislányának. Elérkezettnek látta az időt, hogy véget vessen ennek és úgy döntött, a diéta mellett egy kemény edzésbe is belevág. A formás alak eléréséhez Czanik Balázs segítségét kérte.

A Groovehouse énekesnőjének mindig is fontos volt, hogy tökéletesen nézzen ki a színpadon, ezért a szülés után megmaradt plusz kilóktól mindenképpen meg akart szabadulni. Bár a diéta rengeteget segített neki, úgy érezte: az álomalakhoz ez nem elég, mozogni is kell.

Állandó jo-jo effektus

   „Másfél éve elkezdtem dietetikushoz járni, mivel 10 kiló plusz maradt rajtam a szülés után: volt, hogy sikerült leadnom és elérni az áhított súlyt, de néhány hónap után ismét felszaladt a felesleg. Ő tökéletesen beállította az étrendemet, végre visszanyertem a szülés előtti súlyomat, alakomat, csakhogy a fogyástól a bőröm megereszkedett, és az izmaim sem erősödtek” – mondta el az énekesnő, aki véletlenül futott össze az edző Czanik Balázzsal.
   „Régóta ismertük egymást, és elmondtam neki a problémámat. Megígérte, hogy egy igazi izomkolosszust csinál belőlem.”

A hasizom az igazi kihívás

Az énekesnő és edzője körülbelül két hónapja kezdte el a közös munkát.
   „A cél, hogy finoman izmos, nőies alakot varázsoljunk. Szerintem a lábaim a legerősebbek, de a karizom gyakorlatokkal sincs nagy problémám – ezzel szemben a hasizom erősítés egy rémálom számomra, de nincs mese, erre kell a legjobban gyúrni. A Nagy Duett miatt egy kicsit kevesebbet tudtam Balázshoz járni, de a műsor óta visszatértem a heti három edzéshez” – tette hozzá az énekesnő.

Kicsi, de erős

Czanik Balázs maga is meglepődött, micsoda erő van Judyban, és eddig nagyon elégedett az eredményekkel.
   „Azzal fordult hozzám, hogy szeretne formásabb lenni, szeretne kerek popsit és izmosabb karokat, lábakat. Emellett egy énekesnő számára természetesen az állóképesség is fontos, hiszen több órás fellépéseket kell végigcsinálnia a színpadon. Szuper vele együtt dolgozni, mert nagyon jól veszi az akadályokat, mindig megcsinálja a feladatokat, amiket kidolgozok számára, és még én magam is meglepődtem azon, hogy milyen erős” – mondta Czanik Balázs, az Oxygén Fáy személyi edzője, a Capoeira Aerobic megalkotója.
Az edzések ráadásul nagyon jó hangulatban telnek: viccelődnek, húzzák egymást, így a kemény munka mellett a lazításra is tudnak figyelni.
   „Judy és én régóta ismerjük egymást, sőt, néhány évvel ezelőtt még az egyik klipjében is szerepet kaptam” – árulta el Balázs mosolyogva.

lélekbúvár judy czanik balázs diéta edzés sport

„Minden felesleges kiló teher”

„Minden felesleges kiló teher”

Minden várakozást felülmúlt BAJI BALÁZS, aki bronzérmet szerzett a 110 méteres gátfutás döntőjében a londoni atlétikai világbajnokságon. Az állatorvosként is praktizáló magyar sprintert a verseny utáni első hazai nyilvános rendezvényén, a Scitec által támogatott siófoki Fitt Plázson kérdeztük pályafutása eddigi legnagyobb sikeréről és arról, mi minden szükséges annak eléréséhez.

tovább

Ragaszkodj hozzá! Avagy: miért jó tartós párkapcsolatban élni?

Ragaszkodj hozzá! Avagy: miért jó tartós párkapcsolatban élni?

Hogyan lesz két szuverén félből egy pár? Miképpen válik „Mi”-vé az „Én” és a „Te”? Mitől érezzük úgy, hogy minden esténket vele akarjuk eltölteni évek, évtizedek múltán is?

tovább

Utazás a lelkünkhöz

Utazás a lelkünkhöz

Sokféle elvárást fűzünk ahhoz a pár naphoz, amelyet vakációnak nevezünk. Ilyenkor főleg a vízparti kalandokat keressük, pedig olykor pár nap csendes elvonulás is érdekes élményekkel gazdagíthat. Lássuk, milyen módokon születhetünk újjá a nyáron!

tovább

Megszoksz vagy megszöksz?

Megszoksz vagy megszöksz?

Egy nyaralás sokunk fejében egyenlő az önfeledt kikapcsolódással: egy olyan héttel, amikor magunk mögött hagyjuk a szürke hétköznapokat és végre kettesben lehetünk a párunkkal. Ez azonban nem hoz mindig felüdülést - egyesek elmérgesedett viszonnyal és a szakítás gondolatával térnek haza. Mikor segít egy nyaralás és mikor jelenti az utolsó cseppet a pohárban?

tovább