Judy: „Finoman izmos, nőies alakot szeretnék”

2017. június 6., kedd, 10:35

Czanik Balázzsal edz az énekesnő

Judy: „Finoman izmos, nőies alakot szeretnék”

Sok nőhöz hasonlóan az énekesnő, Judy is elégedetlen a testével, mióta életet adott kislányának. Elérkezettnek látta az időt, hogy véget vessen ennek és úgy döntött, a diéta mellett egy kemény edzésbe is belevág. A formás alak eléréséhez Czanik Balázs segítségét kérte.

A Groovehouse énekesnőjének mindig is fontos volt, hogy tökéletesen nézzen ki a színpadon, ezért a szülés után megmaradt plusz kilóktól mindenképpen meg akart szabadulni. Bár a diéta rengeteget segített neki, úgy érezte: az álomalakhoz ez nem elég, mozogni is kell.

Állandó jo-jo effektus

   „Másfél éve elkezdtem dietetikushoz járni, mivel 10 kiló plusz maradt rajtam a szülés után: volt, hogy sikerült leadnom és elérni az áhított súlyt, de néhány hónap után ismét felszaladt a felesleg. Ő tökéletesen beállította az étrendemet, végre visszanyertem a szülés előtti súlyomat, alakomat, csakhogy a fogyástól a bőröm megereszkedett, és az izmaim sem erősödtek” – mondta el az énekesnő, aki véletlenül futott össze az edző Czanik Balázzsal.
   „Régóta ismertük egymást, és elmondtam neki a problémámat. Megígérte, hogy egy igazi izomkolosszust csinál belőlem.”

A hasizom az igazi kihívás

Az énekesnő és edzője körülbelül két hónapja kezdte el a közös munkát.
   „A cél, hogy finoman izmos, nőies alakot varázsoljunk. Szerintem a lábaim a legerősebbek, de a karizom gyakorlatokkal sincs nagy problémám – ezzel szemben a hasizom erősítés egy rémálom számomra, de nincs mese, erre kell a legjobban gyúrni. A Nagy Duett miatt egy kicsit kevesebbet tudtam Balázshoz járni, de a műsor óta visszatértem a heti három edzéshez” – tette hozzá az énekesnő.

Kicsi, de erős

Czanik Balázs maga is meglepődött, micsoda erő van Judyban, és eddig nagyon elégedett az eredményekkel.
   „Azzal fordult hozzám, hogy szeretne formásabb lenni, szeretne kerek popsit és izmosabb karokat, lábakat. Emellett egy énekesnő számára természetesen az állóképesség is fontos, hiszen több órás fellépéseket kell végigcsinálnia a színpadon. Szuper vele együtt dolgozni, mert nagyon jól veszi az akadályokat, mindig megcsinálja a feladatokat, amiket kidolgozok számára, és még én magam is meglepődtem azon, hogy milyen erős” – mondta Czanik Balázs, az Oxygén Fáy személyi edzője, a Capoeira Aerobic megalkotója.
Az edzések ráadásul nagyon jó hangulatban telnek: viccelődnek, húzzák egymást, így a kemény munka mellett a lazításra is tudnak figyelni.
   „Judy és én régóta ismerjük egymást, sőt, néhány évvel ezelőtt még az egyik klipjében is szerepet kaptam” – árulta el Balázs mosolyogva.

lélekbúvár judy czanik balázs diéta edzés sport

2018 a Vénusz éve

2018 a Vénusz éve

Mit jelent ez? A Vénusz a kisebb szerencse, a szépség na meg persze a szerelem bolygója, de ettől még nem üti meg automatikusan mindenki a főnyereményt és az sem biztos, hogy megtalálja a nagy Ő-t. Azonban annyi biztos, hogy nagyobb eséllyel érezzük majd komfortosan magunkat, jobb szemünk lesz az Élet szépségeinek felfedezésére és többet invesztálunk a kapcsolatainkba.

tovább

Weisz Fanni háromszor: A szépségkirálynő, a sportoló és a szerelmes menyasszony

Weisz Fanni háromszor: A szépségkirálynő, a sportoló és a szerelmes menyasszony

Akik már találkoztak vele, azt mondják, nagyon szép és bizony: élőben is tökéletes az alakja! Aztán még azt is hozzáteszik, hogy mindig mosolyog, igazi örömember, akinek nagyon jó a közelében lenni. Mi Weisz Fanni ragyogó külsejének és magával ragadó személyiségének a titka?

tovább

Félelmek nélkül élni?

Félelmek nélkül élni?

Előbb utóbb mindenkiben kialakul bizonyos mértékű félelem az élet valamely területén, rányomva a bélyegét a mindennapokra, döntésekre. Észrevétlenül belénk ivódik, hogy mindig tartanunk kell valamitől: este, hogy nem tudunk elaludni, reggel, hogy elkésünk, napközben, hogy nem felelünk meg az elvárásoknak. Ha szép az idő, arra gondolunk: úgyis elromlik. Észre sem vesszük, hogy milyen gyakran csak a rossz jár a fejünkben, pedig félelmek nélkül igenis lehet élni. Csak nem könnyű.

tovább

5 felejthetetlen cseh úti cél őszre

5 felejthetetlen cseh úti cél őszre

Közelsége és számos látnivalója miatt Csehország sokoldalú kikapcsolódást ígér minden korosztály számára. Angol parkban sétálnánk, forró fürdőt vennénk, izgalmas múzeumokat látogatnánk, vagy csak egy sör mellett élveznénk a különleges hangulatot? Vágyjunk akármelyikre, Csehország városaival nem foghatunk mellé.

tovább