Legyél te a Trendhim ösztöndíjas diákja!

2018. január 10., szerda, 13:40

Érdekel a kereskedelem, menedzsment, divat, marketing, sales vagy akár az IT terület? Ha szívesen lennél egy dán cég ösztöndíjas diákja, akkor ez a lehetőség csak rád vár!

Legyél te a Trendhim ösztöndíjas diákja!

A Trendhim nevezetű cég idén is meghirdette az ösztöndíját, amivel a nyertes tanuló 2000 Euró értékű összegben részesül.

 Mi szükséges, hogy résztvehess a programban?

 A program részvételéhez tanulmányaidnak vagy kutatásaidnak az e-kereskedelem témájához kell kapcsolódnia.

Ki jelentkezhet?

Bárki jelentkezhet, nem számít, hogy hány éves vagy vagy, hogy honnan származol. Egyetlen kritériumot kell teljesíteni, ami pedig nem más, minthogy tanulmányaidnak az alábbi területhez kell kapcsolódnia.

  • Marketing
  • IT
  • Sales
  • Divat
  • Szervezet fejlesztés

Akár PhD hallgatók is jelentkezhetnek az ösztöndíjra, a kritérium csak annyi, hogy a nyertes diákoknak egy rövid beszámolót kell írniuk, hogy az ösztöndíj hogyan segítette tanulmányaikat vagy kutatásaikat.

Mire lehet felhasználni az ösztöndíjat?

A dán cég azért hozta létre az ösztöndíjat, hogy e-kereskedelemmel kapcsolatos tanulmányokat, kutatásokat fedezzen. Az összeget utazásra, konferenciára, iskolai tanulmányok fedezésére de akár még étkezési költségekre is lehet fordítani.

Hogyan lehet jelentkezni?

Jelentkezéskor fontos leírni pontosan, hogy az ösztöndíjat mire használnád fel, illetve, hogy mennyi pénzre lenne szükséged céljaidmegvalósításához.

Jelentkezésedbe írd le neved, telefonszámod és e-mail címedet is.

Jelentkezésedet erre az e-mail címre várják: csr@trendhim.com

A jelentkezés határidideje 2018. november 1.

További információkat és híreket ezen az oldalon találhattok:
www.trendhim.hu

hírek kereskedelem menedzsment divat marketing sales ösztöndíj iskola tanulás

Öt karrierfogadalom, ami beindítja az új évedet

Öt karrierfogadalom, ami beindítja az új évedet

Az év eleje a számvetés és a fogadalmak időszaka, érdemes ilyenkor összegezni az elmúlt esztendő tapasztalatait, és gondolkodni a jövőn. Jó alkalom ez a karriertervezésre is, hiszen sokkal nyitottabbak vagyunk arra, hogy új célokat tűzzünk ki, akár a magasabb fizetés, a szakmai előrelépés, vagy a munkahelyváltás reményében.

tovább

Novemberben elindult az első last minute edzésfoglalási oldal

Novemberben elindult az első last minute edzésfoglalási oldal

Magyarországon egyedülálló, szabad és kedvezményes áron kínált edzéshelyek lefoglalására alkalmas honlap indult novemberben, melyet sokan a maesteszinhaz.hu-hoz hasonlítanak. Az officesport.hu segítségével egyszerűen és gyorsan találhat rá bárki a neki megfelelő edzésre, online lefoglalhatja, és egységes formában összehasonlíthatja az edzőtermek kínálatát.

tovább

A meddő nők közel fele endometriózisban szenved

A meddő nők közel fele endometriózisban szenved

Minden tizedik fogamzóképes korú nő endometriózisban szenved, a meddő nők csaknem felét ezzel kezelik – mondta Dr. Bokor Attila.

tovább