Mézeskalácsváros

2017. november 29., szerda, 07:00

Mézeskalácsváros

A Mézeskalácsváros egy kortárs köztéri szobor, amelyet idén nyolcadik alkalommal készítenek el és építenek össze a résztvevők kész házakból egy hét alatt. A városka a budapesti Bálnában fogadja majd látogatóit, és a nyitva tartás ideje alatt bárki szabadon, ingyenesen megtekintheti.

A kiállítás 2017. december 22-én délelőtt 11 órakor nyitja meg kapuit, és 2018. január 28-ig lesz látogatható.

Részletek: www.mezeskalacsvaros.hu

hírek program ajánló kortárs köztéri szobor budapest bálna ingyenes mézeskalácsszobor

Szepes Mária élete a Spirit Színházban

Szepes Mária élete a Spirit Színházban

Miként válik egy fiatal lány a „mágia” nagyasszonyává és milliók példaképévé, akinek segítségével, tanácsadásával, lelki tisztánlátásával sok ember életének támasza lett? Erre a kérdésre is választ kapunk Szepes Mária Emberek és jelmezek című önéletrajzi regényében, amelyből először készül színházi előadás. A Ne kérdezd, ki voltam című darabot december 26-án mutatják be a Spirit Színházban Czeizel Gábor rendezésében, Igó Éva és Gyöngy Zsuzsa főszereplésével.  

tovább

A hűtőnket utáljuk a legjobban

A hűtőnket utáljuk a legjobban

A hűtőszekrényüket cserélnék le a legtöbben a beépített konyhagépek közül – derül ki a Fundamenta országos kutatásából.

tovább

Állatokat ment Curtis

Állatokat ment Curtis

Curtis, Laár András, Bányai Miklós az elsők között csatlakoztak a Share for Help. Mutasd meg, ki vagy! mozgalomhoz, mely a napokban indult útjára azzal a céllal, hogy „megfertőzze” az internetet a jóval.

tovább

Élményt karácsonyra!

Élményt karácsonyra!

A karácsonyi meghitt készülődést gyakran beárnyékolja a megfelelő ajándékok utáni ádáz hajsza. Márpedig mindenki szeretné megtalálni szeretteinek a legmegfelelőbb ajándékot. Azoknak szól a következő pár sor, akik unják a boltokban kígyózó sorokat, és szeretnének idén valami igazán különlegeset a fa alá tenni.

tovább