Novemberben elindult az első last minute edzésfoglalási oldal

2018. január 11., csütörtök, 14:10

Magyarországon egyedülálló, szabad és kedvezményes áron kínált edzéshelyek lefoglalására alkalmas honlap indult novemberben, melyet sokan a maesteszinhaz.hu-hoz hasonlítanak. Az officesport.hu segítségével egyszerűen és gyorsan találhat rá bárki a neki megfelelő edzésre, online lefoglalhatja, és egységes formában összehasonlíthatja az edzőtermek kínálatát.

Novemberben elindult az első last minute edzésfoglalási oldal

A kezdeményezés még csak Budapesten érhető el, de már 75 edzőterem csatlakozott hozzá. A kínált edzések száma pedig folyamatosan növekszik. Az oldalnak még csak néhány száz regisztrált tagja van, de az első foglalások már megtörténtek. Az ötlet különlegességét mutatja, hogy a start-up lehetőséget kapott, hogy a Google-lal együtt állandó előadója legyen az Erste Bankkal közösen szervezett Google Digitális Reggelinek, melynek célja a hazai vállalkozások online jelenlétének erősítése.

A cél összehozni a sportolói és szolgáltatói oldalt

Az officesport.hu célja nem más, mint összehozni a mozogni vágyókat az edzőtermekkel, az edzőtermeket pedig a mozogni vágyókkal. A start-up abszolút az amatőrökre koncentrál, egy eddig meg nem szólított rétegre, akik csak heti 1-2 alkalommal sportolnának. Célközönségük leginkább az irodai dolgozók és az alkalmi sportolók. Nekik nem éri meg egy bérlet kiváltása, itt viszont egy oldalon egyesítve, galériával, leírással, valós vendégértékelésekkel, standardizált formában összegyűjtve megtalálják a kedvezménnyel kínált edzéseket. Az officesport.hu használatával mindenki gyorsan és kényelmesen találhat rá a neki megfelelő edzőteremre és edzésformára. A rendszer további előnye, hogy nincs havidíj vagy elkötelezettség, se a sportolóknak, se az edzőtermeknek. Így kockázat nélkül kipróbálhatóak új sportágak, helyszínek is. Januárban elindítottak egy blog oldalt is, melyen szakértők véleményeit gyűjtik össze, ezáltal hasznos információkkal látva el az egészséges életmód iránt érdeklődőket.

Hogyan működik?

A sportolni vágyóknak nincs más dolguk, mint néhány pillanat alatt, egyszerűen regisztrálni az officesport.hu oldalára. A kereső segítségével kiválasztani az edzésformát, helyszínt, időpontot és lefoglalni a számukra megfelelő edzést. Fizetni egyelőre csak a helyszínen lehet, ahol a beazonosítás név szerint történik.
Az officesport.hu egy automatizált közvetítői felület, melyre a sportolási lehetőségeket az elérhető helyek számával az edzőtermek töltik fel. Ezáltal a sportolni vágyóknak fix helyük lesz, és nem egy zsúfolt terembe érkeznek, hisz az edzőterem csak a szabad helyeit hirdeti meg. Win-win, a keresleti és kínálati oldal kockázat nélkül talál egymásra.

Valósidejű sportfoglalási rendszer

A start-up fő profilja egy-egy aktuális, nem teljes kihasználtságú edzés eljuttatása az érdeklődők felé, de emellett akár eseményeket vagy bérleteket is hirdethetnek a sportklubok, viszont csak kedvezménnyel. Így a sportolni vágyóknak megéri levadászni a ki nem használt helyeket. Az edzőtermeknek kockázatmentes a rendszer használata, hisz igaz, hogy olcsóbban, de feltölthetik egy nem teljes kihasználtsággal futó edzésüket az officesport.hu-n keresztül. Emellett minden hirdetésük egy ingyenes megjelenés az oldalon, így érdemes minél több edzést reklámozniuk. A felület gyakorlatilag egy továbbfejlesztett kuponos oldal, mely csak sportokra specializálódott.

Különlegessége a valós idejű rendszerben rejlik, mellyel az edzőtermek adott időpontokat és edzésfajtákat hirdethetnek mindenféle előzetes marketing költség vagy tudás nélkül. Az officesport.hu új lendületet adhat az amatőr sportnak. A kezdeményezéssel valóban mindkét oldal csak nyerhet. Egy amatőrnek nem kell többé a nulláról elkezdenie a keresgélést, informálódni, bejárni több edzőterem honlapját ahhoz, hogy rátaláljon a megfelelő edzésre. Emellett az a kellemetlenség sem fordulhat elő, hogy egy edzésen nem lesz helye az oda érkező sportolónak. Ha az emberek többet és többfélét mozognak, sportolnak akkor a másik cél is teljesül, hogy egy extra sportolói bázist biztosítsanak az edzőtermeknek, ezáltal növelve kihasználtságukat és bevételeiket.

Officesport.hu – Ha csak egy edzés kell

hírek sport testmozgás edzés edzőterem

Öt karrierfogadalom, ami beindítja az új évedet

Öt karrierfogadalom, ami beindítja az új évedet

Az év eleje a számvetés és a fogadalmak időszaka, érdemes ilyenkor összegezni az elmúlt esztendő tapasztalatait, és gondolkodni a jövőn. Jó alkalom ez a karriertervezésre is, hiszen sokkal nyitottabbak vagyunk arra, hogy új célokat tűzzünk ki, akár a magasabb fizetés, a szakmai előrelépés, vagy a munkahelyváltás reményében.

tovább

A meddő nők közel fele endometriózisban szenved

A meddő nők közel fele endometriózisban szenved

Minden tizedik fogamzóképes korú nő endometriózisban szenved, a meddő nők csaknem felét ezzel kezelik – mondta Dr. Bokor Attila.

tovább

WWF jelentés: egy év, 115 új faj a Mekong térségben

WWF jelentés: egy év, 115 új faj a Mekong térségben

Képregényt megihlető krokodilgyík, thaiföldi piacon felfedezett csigaevő teknős és egy Star Wars-filmekbe illő patkósdenevér – ez csupán három abból a 115 fajból, amelyeket 2016-ban fedeztek fel tudósok a Mekong térségben. A kutatás adatait 2017 végén összesítették, az újonnan megismert fajokról a WWF publikált friss jelentést.

tovább