Sztárokkal ünnepli az EQ Napját Kósa Erika

2017. október 9., hétfő, 14:20

Igazi sztárdömping várható október 13-án a Dürer-kertben, ahol a Kósa Erika által indított EQ-sexy mozgalom éves nagy rendezvényét, az EQ Napot ünneplik. Náray Tamástól, Bombera Krisztinán át Till Attiláig érkeznek a közismert emberek, hogy felhívják a figyelmet arra, mennyire fontos az érzelmi intelligencia és annak fejlesztése.

Sztárokkal ünnepli az EQ Napját Kósa Erika

Létezik-e siker-molekula, miért gond az empátia hiánya, van-e határa az online életnek és hogyan alakulnak a női és férfi szerepek az érzelmek előszobájában. Ilyen és hasonló témákról beszélgetnek az üzleti élet neves képviselői és a meghívott sztárvendégek az EQ Napján.

A népszerű üzletasszony 2016 őszén indította el a Kósa Erika Akadémiát, azzal a céllal, hogy minél több embernek átadja a mintegy három évtized alatt megszerzett tudást és tapasztalatot, amely az üzleti és magánéleti sikerhez vezet. Most a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségével karöltve indított mozgalmat azért, hogy az emberek felismerjék, az érzelmi intelligencia fontos és fejleszthető.

   „Az EQ annak képessége, hogy könnyen felismerjük saját érzelmeinket, ezáltal megérthessük, és kezelhessük mások érzelmeit is. Úgy vélem, ez a téma még nem kap elég figyelmet, de bízom benne, az emberek néhány év alatt felismerik, megtapasztalják, hogy az EQ fejlesztése milyen sok területen könnyíti meg életüket és elismert lesz, mint az értelmi intelligencia. Hiszek abban, hogy egymást segítve tudunk sikeresebbek lenni, és teljes életet élni.” – mondta Kósa Erika.

Nagyon sok híresség csatlakozott az üzletasszonyhoz, hogy együtt ünnepeljék az első EQ Napot. Náray Tamás, Till Attila, Deniz, Nyári Aliz és Nyári Edit, Bombera Krisztina, Rippel Ferenc, Farkasházy Réka, Szily Nóra és Bebe is ott lesz a rendezvényen, amelyet Holló Márta vezényel le. De meghallgathatják a résztvevők Dr. Erdős Mihály, A Generali Magyarország elnök-vezérigazgatója és Dr. Al Absi Gaber Seif, az OTP Mobil ügyvezető igazgató- helyettesének gondolatait is. Az előadások és beszélgetések mellett a Drumsters dobzenekar ad majd igazi ritmust a napnak.

   "A tudás kevés. Nem csak tudni, érteni, hanem érezni is kell! Érezni bent és kint. Érezni, hogy hogy vagyok én, és hogy hogy van a másik." – mondta el Szily Nóra, az egyik meghívott előadó az érzelmi intelligencia fontosságáról.

A rendezvényre jegyeket az ismert online felületeken lehet venni.

hírek program ajánló dürer-kert kósa erika

Biciklizésből milliós adomány

Biciklizésből milliós adomány

Idén is meghirdette dolgozói között a Bringázz a munkába! programot a Tigáz. Az akció lényege, hogy a kerékpárral megtett kilométerek arányában támogatnak egy-egy intézményt. A vállalat önkéntesei csaknem 60.000 kilométert bicikliztek, így a cég több mint 1 millió forinttal támogatja a Dévény Anna Alapítványt.

tovább

Sikerrel debütált az EQ-sexy mozgalom, sztárok vallottak az első EQ Napon

Sikerrel debütált az EQ-sexy mozgalom, sztárok vallottak az első EQ Napon

Több közismert ember, köztük Till Attila, Bombera Krisztina, Náray Tamás és Szily Nóra vett részt az első EQ Napon, melyet Kósa Erika, hazánk egyik legelismertebb üzletasszonya hívott életre.  Az eseményen kiderült, hogy a hírességek miért tartják fontosnak az érzelmi intelligenciát az élet bármely területén.

tovább

Harctéren a vadvilág – természetvédelmi siker katonai területen

Harctéren a vadvilág – természetvédelmi siker katonai területen

Hogyan találhat magának menedéket Európa egyik legveszélyeztetettebb hüllője épp egy magyarországi katonai lőtéren? Miért fontos, hogy ezen a kiképzőhelyszínen a honvédség is kiemelten figyeljen az állat- és növényvilág megőrzésére? A természetvédők és a Honvédelmi Minisztérium hat évvel ezelőtt összefogtak, hogy megóvják a páratlan természeti értékeknek otthont adó Turjánvidéket.

tovább