Sztárokkal ünnepli az EQ Napját Kósa Erika

2017. október 9., hétfő, 14:20

Igazi sztárdömping várható október 13-án a Dürer-kertben, ahol a Kósa Erika által indított EQ-sexy mozgalom éves nagy rendezvényét, az EQ Napot ünneplik. Náray Tamástól, Bombera Krisztinán át Till Attiláig érkeznek a közismert emberek, hogy felhívják a figyelmet arra, mennyire fontos az érzelmi intelligencia és annak fejlesztése.

Sztárokkal ünnepli az EQ Napját Kósa Erika

Létezik-e siker-molekula, miért gond az empátia hiánya, van-e határa az online életnek és hogyan alakulnak a női és férfi szerepek az érzelmek előszobájában. Ilyen és hasonló témákról beszélgetnek az üzleti élet neves képviselői és a meghívott sztárvendégek az EQ Napján.

A népszerű üzletasszony 2016 őszén indította el a Kósa Erika Akadémiát, azzal a céllal, hogy minél több embernek átadja a mintegy három évtized alatt megszerzett tudást és tapasztalatot, amely az üzleti és magánéleti sikerhez vezet. Most a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségével karöltve indított mozgalmat azért, hogy az emberek felismerjék, az érzelmi intelligencia fontos és fejleszthető.

   „Az EQ annak képessége, hogy könnyen felismerjük saját érzelmeinket, ezáltal megérthessük, és kezelhessük mások érzelmeit is. Úgy vélem, ez a téma még nem kap elég figyelmet, de bízom benne, az emberek néhány év alatt felismerik, megtapasztalják, hogy az EQ fejlesztése milyen sok területen könnyíti meg életüket és elismert lesz, mint az értelmi intelligencia. Hiszek abban, hogy egymást segítve tudunk sikeresebbek lenni, és teljes életet élni.” – mondta Kósa Erika.

Nagyon sok híresség csatlakozott az üzletasszonyhoz, hogy együtt ünnepeljék az első EQ Napot. Náray Tamás, Till Attila, Deniz, Nyári Aliz és Nyári Edit, Bombera Krisztina, Rippel Ferenc, Farkasházy Réka, Szily Nóra és Bebe is ott lesz a rendezvényen, amelyet Holló Márta vezényel le. De meghallgathatják a résztvevők Dr. Erdős Mihály, A Generali Magyarország elnök-vezérigazgatója és Dr. Al Absi Gaber Seif, az OTP Mobil ügyvezető igazgató- helyettesének gondolatait is. Az előadások és beszélgetések mellett a Drumsters dobzenekar ad majd igazi ritmust a napnak.

   "A tudás kevés. Nem csak tudni, érteni, hanem érezni is kell! Érezni bent és kint. Érezni, hogy hogy vagyok én, és hogy hogy van a másik." – mondta el Szily Nóra, az egyik meghívott előadó az érzelmi intelligencia fontosságáról.

A rendezvényre jegyeket az ismert online felületeken lehet venni.

hírek program ajánló dürer-kert kósa erika

Új táplálkozási ajánlás gyerekeknek

Új táplálkozási ajánlás gyerekeknek

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége új hazai táplálkozási ajánlást adott ki a 6-17 évesek számára.

tovább

Az apró segítség idén is több ezer család számára jelent örömöt

Az apró segítség idén is több ezer család számára jelent örömöt

Véget ért a Procter & Gamble, a SPAR Magyarország és a Magyar Vöröskereszt közös jótékonysági programja. Az „Apró segítség, hatalmas öröm” nevű adománygyűjtő akció tavaly rendkívül nagy sikerrel futott, az eredmény azonban idén még ezt is túlszárnyalta.

tovább

Nem lehet mindenkinek malaca!

Nem lehet mindenkinek malaca!

Rupert, a hős kismalac, aki megmentette gazdája életét a néma gyilkostól tovább harcol a szén-monoxid ellen, ugyanis egy nyereményjáték kampány keretében hívja fel a figyelmet a szén-monoxid veszélyére. A „Nem lehet mindenkinek malaca!” nevű pár hetes kampányban azt szeretnénk bemutatni, hogy milyen eszközök révén tudunk védekezni a színtelen, szagtalan gáz ellen.

tovább