Téli kalandra hív minket Major Eszter új gyerekkönyve!

2017. december 4., hétfő, 10:25

Az ismert szövegírónő gyermeke születése után sem hagyott fel az írással. Egy kis időre viszont a dalszövegeket gyermekversekre cserélte.

Téli kalandra hív minket Major Eszter új gyerekkönyve!

Fotót készítette: Dancs Enikő Bianka

A “Téli kaland” és “Téli álom” könyvecskéket mutatta be közösen a leporellók illusztrátorával, Kecskés Annával, aki Londonból utazott haza az eseményre. A bemutató vendége Hámori Gabriella színésznő volt, aki három kedvenc versét olvasta fel az egybegyűlteknek.

   “Eszter a gyerekkönyvekkel végre megmutathatta a közönségnek egy másik oldalát is. Minden egyes verse a gyermekek számára könnyen érthető és felidézhető, mert humorral szólítja meg őket. Remélem, hogy a közeljövőben nemcsak dalszövegei és a gyermekeknek szóló versei miatt lesz közismert, hanem érzékenységével és finomságával átszőtt gondolatait a felnőtteknek szóló verseiből is megismerhetik majd.” - mondj Eszter közeli barátja, Diána.

Az egygyermekes anyuka a könyvbemutató után további izgalmas feladatoknak néz elébe. Kecskés Annával már a tavaszi köteten dolgoznak, és kiadójuk további író-olvasó találkozókat rendez a részvételükkel a közeljövőben.

   “Nagyon örülünk, hogy a részesei lehetünk annak folyamatnak, ahogy Eszterből, az elismert dalszövegíróból gyermekvers-szerző válik. Beváltotta a hozzá fűzött reményeinket, és Annával szuper csapatot alkotnak. Ez a csodálatos összhang látható a kiadványokon is.” - árulta el az eseményen Prischetzky Luca, a Napraforgó kiadó marketing managere.

hírek ajánló könyv olvasás újdonság

Szepes Mária élete a Spirit Színházban

Szepes Mária élete a Spirit Színházban

Miként válik egy fiatal lány a „mágia” nagyasszonyává és milliók példaképévé, akinek segítségével, tanácsadásával, lelki tisztánlátásával sok ember életének támasza lett? Erre a kérdésre is választ kapunk Szepes Mária Emberek és jelmezek című önéletrajzi regényében, amelyből először készül színházi előadás. A Ne kérdezd, ki voltam című darabot december 26-án mutatják be a Spirit Színházban Czeizel Gábor rendezésében, Igó Éva és Gyöngy Zsuzsa főszereplésével.  

tovább

A hűtőnket utáljuk a legjobban

A hűtőnket utáljuk a legjobban

A hűtőszekrényüket cserélnék le a legtöbben a beépített konyhagépek közül – derül ki a Fundamenta országos kutatásából.

tovább

Állatokat ment Curtis

Állatokat ment Curtis

Curtis, Laár András, Bányai Miklós az elsők között csatlakoztak a Share for Help. Mutasd meg, ki vagy! mozgalomhoz, mely a napokban indult útjára azzal a céllal, hogy „megfertőzze” az internetet a jóval.

tovább

Élményt karácsonyra!

Élményt karácsonyra!

A karácsonyi meghitt készülődést gyakran beárnyékolja a megfelelő ajándékok utáni ádáz hajsza. Márpedig mindenki szeretné megtalálni szeretteinek a legmegfelelőbb ajándékot. Azoknak szól a következő pár sor, akik unják a boltokban kígyózó sorokat, és szeretnének idén valami igazán különlegeset a fa alá tenni.

tovább