Új korszak: Jupiter a Skorpióban

2017. november 9., csütörtök, 11:35

A következő év során, 2018 októberéig, a Jupiter a Skorpió zodiákus jegyében vándorol, ami kétségtelenül korszakváltást jelent mindegyikünknél. A Jupiter ugyanis a bőség, kibontakozás, szerencse szimbóluma és Sors jelölő is, a Skorpió jegye pedig a mélység, átalakulás, lezárás fogalmaival hozható összefüggésbe. Hogy ki hogyan éli meg legbelül a következő egy évet, címszavakban bemutatom itt.

Új korszak: Jupiter a Skorpióban

KOS: Számos elengedésben lesz részed, méghozzá leckeképpen: mindaz megy, ami illúzió az életedben. A rendrakásra nem vagy ráhatással, viszont segítheted a Sorsot, ha szívesen veszel búcsút és nem ragaszkodsz. Keresd a miért-eket, találj rá magadban a válaszokra, hogy miként csinálhatod másképp. Ha a hiányérzet és ragaszkodás dominál benned, újabb lezárásokra számíthatsz.

BIKA: Felszabadító időszakod lesz. Úgy érzed, sok a terhed, de azt is vedd észre, hogy még több magáról lepattan a hátadról. Nem szükséges tudatosan szelektálnod, megy minden magától. Ha pedig szerencse ér, vagy váratlan jótevők bukkannak fel, fogadd őket nyitottan. Segítenek kibontakoznod és megerősödnöd. Bár az év szürkének tűnhet, a végére egy területen biztosan kivirágzol.

IKREK: Nálad is a Sors kezében van a kormányrúd, a tereprendezés elkerülhetetlen. Lelki lomtalanítás elébe nézel. Felbukkanhatnak bosszantó régi szokások, idegesítő emberek, patt helyzetek. Ne menekülj előlük, éld meg őket, merítkezz meg a helyzetekben. A kellemetlenségekből sokat tanulhatsz. Ha a könnyebb irányt választod, később fog utolérni a lecke.

RÁK: Nagy érzelmi mélységeket fogsz megélni, ami sok erőt ad majd. Meglepődsz, hogy mennyi minden van még benned, amire nem is gondoltál. Az érzelmi energiáidat fordítsd a kapcsolataidra és a hobbidra. Használd fel a megjelenő új rétegeidet inspirációként. Ha pedig az a megérzésed, hogy bele kell vágnod valami új, izgalmas kalandba, tedd meg, tartós siker van kilátásban!

OROSZLÁN: Hullámokban ugyan, de a sötét oldalad sokszor jön majd szembe. Másokon keresztül, kudarcokon keresztül. Üdvözöld, szemléld meg, öleld magadhoz az árnyékod, ne az elhessegetésével foglalkozz. Olyan időszakod van, amikor eredményesen integrálhatsz magadba eddig kirekesztett részeket, amik által gazdagodik a személyiséged. Nagy munka, de megéri.

SZŰZ: Egy év, amikor összejönnek a dolgok! Kicsit pöccintesz és nagyot haladnak. Végre eljött az igazság pillanata és megtérülnek a befektetések, hátra is dőlhetsz. Úgy érzed, most kevésbé a te erőfeszítéseidre van szükség, inkább a Sors dolgozik és jól is látod. Használd ki az évet regenerálódásra, amikor csak tudsz pihenj, ne spórolj a kikapcsolódással, most ez a dolgod.

MÉRLEG: Csak lesel, hogy szépen minden a helyére kerül körülötted. Jó érzéssel tölt el, hogy végre összeáll a puzzle több életterületen is. Energikusnak érzed magad, mert jobban tudsz mérlegelni a feladataid között. Csak a lényegesekre koncentrálj, a többi megy magától. Keresd az olyan kihívásokat, ami teljes lényedet igényli, érzelmileg is megmozgat.

SKORPIÓ: A Nagy Jótevő most érted dolgozik. Legyen három kívánságod, vagy még több! Engedd el a kishitűséged, ereszd ki a féket és száguldj bele a lehetőségeidbe. Igazán szárnyalhatsz, ha nem ragaszkodsz annyira a talajhoz. Adj hálát, hogy itt tartasz és lépj mély kapcsolatba az álmaiddal. Most többre vagy képes, mint gondolnád és ez egy különleges helyzet. Használd ki bölcsen.

NYILAS: Ott számíts lezárásokra, ahol ez nem sikerült még teljesen. Az elvarratlan szálaid és félig megoldott helyzeteiddel találkozol, és ez felkavar, mert azt gondoltad már túl vagy rajtuk. Nem, most leszel túl rajtuk, még hónapok munkája által. A tudati feldolgozás mellett az érzelmi feldolgozást is hívd segítségül. Zárj, hogy nyithass. Állj meg, hogy továbbhaladhass.

BAK: Sok éve húzódó ügyeid rendeződnek el megnyugtató módon. Az Élet igazságot szolgáltat és ez végtelen elégedettséggel tölt el. Mindenki azt kapja, amit érdemel. Megnyugtató hónapok jönnek, amikor a dolgok beérnek és lehet nekik örülni. Most ne nézz előre, hanem csak éld meg a jóleső rendet körülötted. Ne tervezgess, hanem arra kapcsolódj rá, ami épp eléd kerül.

VÍZÖNTŐ: Idegesítően szembetalálod magad a realitással. Lépten-nyomon és nagyon élesen. Nem lehet nem észrevenni. Örülj neki, hiszen végre látod a Valóságot! Igen, az ilyen. Ha tisztán látod, akkor tudsz igazán mit kezdeni vele. Tele lesz az év csalódással és újratervezéssel, de neked való, reális célokat tűzhetsz ki, a saját életeden dolgozhatsz, az illúziók köddé válnak.

HALAK: Sejtéseid beigazolódnak: a megpróbáltatások a kiteljesedésedet szolgálják, a frusztrációk elkerülhetetlenek és ne is akard őket megúszni. Nehéz év lesz, mert lelkileg meg kell erősödnöd, felelősséget kell vállalnod magadért nap, mint nap. Folyamatosan vizsgázol és akkor teljesíthetsz jól, ha mindig visszatalálsz a középpontodba és a célodra fókuszálsz. Ne zökkenj ki tartósan.

lélekbúvár ősz 2018 október horoszkóp jupiter skorpió

Medencézzünk télen is!

Medencézzünk télen is!

Eljött a melegvizes wellness igazi szezonja! Ha a kikapcsolódásnak ezt a formáját választjuk, biztosra vehetjük, hogy újjászületünk!

tovább

Szlovénia, a kis-nagy ország

Szlovénia, a kis-nagy ország

Alpesi hegycsúcsok, mediterrán tengerpart és délszláv falvak. Három különböző kultúrkör, három különböző életérzés – mindez egy zsebkendőnyi országban.

tovább

Tárgyak helyett élményt ajándékozzunk Karácsonyra!

Tárgyak helyett élményt ajándékozzunk Karácsonyra!

Hatalmas léptekkel közeleg a karácsony és bizony az emberek többsége azzal a nehézséggel küzd: mivel is lephetné meg családtagjait, barátait, ismerőseit. Bár kétségtelenül legnehezebb helyzetben a szülők vannak ilyenkor – hiszen a mai gyermekeknek már szinte mindenük megvan, ráadásul azt is tudják, hogy a család többi tagjától mire számíthatnak – minden generáció erősen töri a fejét ezekben a napokban.

tovább

Árulkodó csókok

Árulkodó csókok

Ünnepek környékén végre mindenki hátradőlhet, hogy a jól megérdemelt pihenését töltse, és ilyenkor szerencsére arra is több időnk jut, hogy összebújjunk, csókolózzunk a párunkkal, ami nem csak az ágy felé vezető utat kövezi ki, hanem egy sor jótékony hatással bír.

tovább