Videó! Reggeli nyújtás, lazítás - fekve

2017. december 21., csütörtök, 07:00

A zsúfolt mindennapokban nehezen szakítunk időt a mozgásra. A szemléletváltás elhatározás kérdése, az odafigyelés pedig megtérül hosszú távon. Megmutatjuk, milyen gyógytornász által összeállított fekve végzett nyújtó-lazító torna!

Videó! Reggeli nyújtás, lazítás - fekve

A mindennapi torna az ülő életmód miatt mindenkinek szükséges, de csak kevesen tudják, mit is kellene csinálniuk.

A fekve végezhető gyakorlatokat polifóm szivacson (vagy közepesen kemény és gödörmentes ágyon) hajtsuk végre - lehetőleg tényleg naponta!

Mivel ezeket a gyakorlatokat a gyógytornász általános használatra állította össze, ezt még az is végezheti, aki korábban már szenvedett gerincpanaszoktól, de most jól van.


Forrás: youtube.com

örökmozgó sport testmozgás nyújtás lazítás videó

Hódít a Kutyajóga

Hódít a Kutyajóga

A DOGA (dog+yoga) egy olyan speciális jóga, amelyben a gyakorlatokat a kutyával közösen lehet elvégezni.

tovább

Kezdd a napot jógával!

Kezdd a napot jógával!

A legtöbben meghatározott időben, reggeltől délután 5-6 óráig dolgoznak, így csak utána van lehetőségük jógázni, ahogy azt az esti foglalkozások népszerűsége is mutatja. Természetesen az esti gyakorlás is hatékony, ám aki reggel áldoz rá az idejéből, rengeteg további pozitív hatással számolhat.

tovább

Újévi fogadalmak futás módra

Újévi fogadalmak futás módra

A munkában egy utolsót hajrázunk, közben otthon gőzerővel készülünk a karácsonyra, kevés idő jut magunkra, és amikor kieresztünk, akkor általában jó pár kiló felesleggel arra gondolunk, ideje az életmódváltásnak. Csakhogy hideg van, és eszünk ágában nem lenne kidugni az orrunkat, de ilyenkor kell erőt venni magunkon, hiszen a nyári test télen készül…

tovább

Télen túrázni

Télen túrázni

A téli sportok felhőtlen élvezetéhez fontos, hogy mindig megfelelő ruházatot viseljünk, valamint az is fontos, hogy kellő hangsúly fektessünk az apró de annál hasznosabb kiegészítőkre.

tovább