Weisz Fanni háromszor: A szépségkirálynő, a sportoló és a szerelmes menyasszony

2017. december 6., szerda, 07:00

Akik már találkoztak vele, azt mondják, nagyon szép és bizony: élőben is tökéletes az alakja! Aztán még azt is hozzáteszik, hogy mindig mosolyog, igazi örömember, akinek nagyon jó a közelében lenni. Mi Weisz Fanni ragyogó külsejének és magával ragadó személyiségének a titka?

Weisz Fanni háromszor: A szépségkirálynő, a sportoló és a szerelmes menyasszony

Fanni, a sportoló

- Nyáron a Seychelles szigetekről posztoltál csodaszép fotókat és rengeteg dicséretet kaptál az alakod miatt. Hogyan csinálod, hogy ilyen karcsú vagy? Genetika vagy teszel is érte? Esetleg mindkettő?

- A táplálkozás terén be kell valljam, hogy nem vagyok túl tudatos, leginkább a testem jelzéseire hallgatok és azt eszem, amit éppen megkívánok. Szerencsésnek érzem magam, hogy bármit megehetek és semmitől sem hízom –persze ez később még változhat, hiszen még csak 25 éves vagyok-. A kedvencem a sajtos-tejfölös tészta, a rántott hús krumplipürével és a csécsi szalonna friss kenyérrel, ezeket bármikor, bárhol minden mennyiségben képes vagyok elfogyasztani. A mozgás szerves része az életemnek, de nem vagyok megszállott. A sportot az egészségmegőrzés eszközének tartom.

- Milyen sportokat űzöl és hova jársz edzeni?

- Hetente 2-3 alkalommal járok edzeni, szeretem a változatosságot, ezért időről időre kipróbálok új mozgásformákat. A súlyzós edzések mellett most nagy kedvencem az infrabringa. Mivel sem én, sem a párom nem szereti a zsúfolt edzőtermeket, ezért nagyon örültünk, amikor rábukkantunk egy családias helyre, az Infrasportra, ahol igényes környezetben hódolhatunk új szenvedélyünknek, az infrabiciklizésnek.

- Van valamilyen szépségtitkod?

- Az arany középútban hiszek, nem viszek semmit sem túlzásba, ugyanakkor a leghatásosabb szépítőszernek a boldogságot és a nevetést tartom. Ezen kívül igyekszek odafigyelni, hogy minden nap elég folyadékot vegyek magamhoz, sokat legyek kint a friss levegőn, eleget pihenjek, és ha nem muszáj, nem sminkelem magam, így kímélem a bőrömet.

Fanni, a szépségkirálynő

- Milyen érzés volt 2011-ben közönségdíjasként megnyerni Magyarország legnagyobb szépségversenyét, a Szépségkirálynőt és hogyan változtatta meg ez az esemény az életed?

- Nagyon nagy élmény volt, hogy a Szépségkirálynő közönségdíjasa lettem, ugyanakkor a felkészülés rendkívüli kitartást és fegyelmet igényelt. Sokan csak a csillogó oldalát látják a szépségversenyeknek, a sminket, a szép frizurát, pedig kőkemény munka áll mögötte! A 3 órás versenyt nagyon szigorú és fárasztó 3 hét előzte meg. De megérte az erőbefektetést, mert a célom, hogy megismerjen az ország és bebizonyítsam, hogy a siketség nem lehet negatív bélyeg, elértem. A szépségkirálynővé választásomnak szimbolikus üzenete volt a fogyatékkal élők számára, hogy higgyenek magukban, mert lehetetlen nem létezik. Azt gondolom, hogy ez egy fontos lépés volt a siketek esélyegyenlősége felé vezető úton.

- Modell karriered mellett nagyon sokat olvashatunk karitatív szerepvállalásodról.

- A versenyt követően még keményebben kezdtem el dolgozni azon, hogy minden rendelkezésemre álló eszközzel és erőforrással segíteni tudjak a jelnyelv népszerűsítésében. Szerencsére a szépségkirálynő választás eredményének hírértéke lett és az ismertségem jelentősen megkönnyítette, hogy a megfelelő szervezetek rám találjanak. Célom, hogy a fogyatékkal élőknek segíthessek, hogy beintegrálódhassanak a társadalomba, ne érje őket negatív megkülönböztetés az élet egyetlen területén sem. Amit teszek, amiért kiállok, az belső indíttatásból és hitből táplálkozik, ami mindmáig töretlen. Nagyon jó érzés látni, hogy a segítség mosolyt fakaszt és jobbá teszi az emberek életét.

Fanni, a szerelmes

- Milyen az igazi Weisz Fanni?

- Az igazi Weisz Fanni pontosan olyan, amilyennek látsz. Őszinte ember vagyok, nem szeretem a megjátszást, az alakoskodást, hiszem, hogy ha valaki nem önmagát adja, az előbb-utóbb lelepleződik és hiteltelenné válik. Aki követ engem a közösségi oldalaimon, mindent megtudhat rólam, az életemről, nem játszok szerepet.

- Több éve éltek együtt a pároddal nagy harmóniában. Hogyan találkoztatok és mi működteti a kapcsolatotokat?

- Szeretek az első találkozásunkra gondolni, nagyon boldog szakasza kezdődött akkor az életemnek. Egy divatbemutatón fedeztük fel egymást, aztán az interneten kezdtünk el egymással kommunikálni. A kapcsolatunk alappillérei a kezdetektől fogva a szeretet, szerelem, a bizalom és egymás tisztelete. Nagyon hasonló az értékrendünk, talán emiatt is boldog és harmonikus a kapcsolatunk és reméljük, hogy ez életünk végéig így is marad.

lélekbúvár interjú weisz fanni

2018 a Vénusz éve

2018 a Vénusz éve

Mit jelent ez? A Vénusz a kisebb szerencse, a szépség na meg persze a szerelem bolygója, de ettől még nem üti meg automatikusan mindenki a főnyereményt és az sem biztos, hogy megtalálja a nagy Ő-t. Azonban annyi biztos, hogy nagyobb eséllyel érezzük majd komfortosan magunkat, jobb szemünk lesz az Élet szépségeinek felfedezésére és többet invesztálunk a kapcsolatainkba.

tovább

Félelmek nélkül élni?

Félelmek nélkül élni?

Előbb utóbb mindenkiben kialakul bizonyos mértékű félelem az élet valamely területén, rányomva a bélyegét a mindennapokra, döntésekre. Észrevétlenül belénk ivódik, hogy mindig tartanunk kell valamitől: este, hogy nem tudunk elaludni, reggel, hogy elkésünk, napközben, hogy nem felelünk meg az elvárásoknak. Ha szép az idő, arra gondolunk: úgyis elromlik. Észre sem vesszük, hogy milyen gyakran csak a rossz jár a fejünkben, pedig félelmek nélkül igenis lehet élni. Csak nem könnyű.

tovább

5 felejthetetlen cseh úti cél őszre

5 felejthetetlen cseh úti cél őszre

Közelsége és számos látnivalója miatt Csehország sokoldalú kikapcsolódást ígér minden korosztály számára. Angol parkban sétálnánk, forró fürdőt vennénk, izgalmas múzeumokat látogatnánk, vagy csak egy sör mellett élveznénk a különleges hangulatot? Vágyjunk akármelyikre, Csehország városaival nem foghatunk mellé.

tovább

Hogyan előzzük meg a munkahelyi stresszt?

Hogyan előzzük meg a munkahelyi stresszt?

Minden ember munkahelyén vannak olyan dolgok, amik stresszt okoznak az ott dolgozóknak, azonban azt tudnunk kell, hogy néhány praktikávál könnyedén megelőzhetjük a nagy mértékű feszültséget.

tovább