X-Faktor harmadik forduló: szétszakadó mezőny a Facebookon

2017. november 2., csütörtök, 07:00

Egyre inkább szétszakad az X-Faktor mezőnye a Facebookon, miután Serena Rigacci valamint Ricco és Claudia duettjének 10 ezer feletti rajongótábora után a harmadik helyezett messze lemaradva következik fele akkora csapattal.

X-Faktor harmadik forduló: szétszakadó mezőny a Facebookon

A Front Page Communications által üzemeltetett Fészbuker.hu adatai alapján a duó a múlt héten valamennyit lefaragott lemaradásából, kérdés, hogy ez mire lesz elég a tehetségkutató következő fordulójában.

Elérkeztünk az X-Faktor hetedik évadának feléhez, így nem meglepő, hogy a Facebookon is kisebb átrendeződések figyelhetőek meg. A Front Page Communications e heti gyorselemzése szerint Serena Rigacci továbbra is a jelenlegi széria Facebook-sztárja 12,5 ezer követőjével, azonban lehet, hogy már nem sokáig, hiszen Ricco és Claudiahétről hétre közelebb kerül hozzá a rajongók számát tekintve. Jelenleg 2,5 ezer követőnyi köztük a különbség, ami egy hét alatt akár be is hozható. A dobogó első két helyezettje pedig annyira elhúzott a többi versenyzőtől, hogy legalább 5 ezer rajongónyi különbség van a második és a harmadik helyezett között. Érdekesség, hogy az énekesek ezen a héten gyűjtötték a legkevesebb új követőt az első élő show óta, így mintha kisebb figyelmet fordítanának Facebook-oldalaikra. A Front Page Communications által üzemeltetett Fészbuker.hu adatai alapján az egy hét alatti növekedést tekintve Serena Rigaccit Ricco és Claudia (1,7 ezer rajongó) valamint Tóth Bettina (1 ezer rajongó) követi a képzeletbeli dobogón.

X-Faktor Facebook TOP 5 versenyző
(kerekített adatok)

Új rajongók száma
(2017. október 24. óta)

Összes rajongó száma
(2017. október 30.)

1. Serena Rigacci 1,3 ezer 12,5 ezer
2. Ricco és Claudia 1,7 ezer 10 ezer
3. Tóth Bettina 1 ezer 5,1 ezer
4. Gulyás Roland 0,8 ezer 4,3 ezer
5. Berta Dániel 0,4 ezer 1,6 ezer
Forrás: Front Page Communications, Fészbuker.hu

***

Front Page Communications
A közel 10 éves Front Page Communications független kommunikációs tanácsadócég, mely hazai és nemzetközi vállalatok, szervezetek stratégiai kommunikációs tanácsadására fókuszál: a tervezéstől a megvalósításig látja el az ügyfelek kommunikációs feladatait. Az ügynökség szolgáltatásai közé tartozik többek között kommunikációs audit, kommunikációs stratégia megtervezése és megvalósítása, sajtóesemények szervezése és sajtókapcsolatok ápolása, válságkommunikációs tanácsadás, vállalatfelvásárlások és tőzsdei bevezetések (M&A, IPO), tőkepiaci tranzakciók kommunikációja, employer branding, CSR tanácsadás, kommunikációs és prezentációs tréning, rendezvényszervezés, valamint közösségi média kommunikáció tervezése és kivitelezése. A Front Page Communications működteti és fejleszti a Fészbuker.hu-t, amely Magyarország legkedveltebb Facebook oldalainak toplistája. www.frontpage.hu

A Front Page Communications a Magyar Public Relations Szövetség tagja.

A Front Page Communications és vezetőinek referenciái közé tartozik többek között: a 4 Tender Hungary, az Accace, az Aegon Alapkezelő, az Alapítvány a Budapesti Állatkertért, az Alexandra csoport, az Alinea Kiadó, az Appeninn, a Bankár Kupa, a Befektető-védelmi Alap (Beva), a Budapesti Értéktőzsde, a Centrum TISZK, a CIB Bank, a CIG Pannónia, a Concorde Alapkezelő, a Day One Capital, a DEFI Hungary, az Egészségügyi Technológia és Orvostechnikai Szállítók Egyesülete (ETOSZ), az ENEFI, az Equilor Csoport, a Fiatal Vállalkozók Hete, a Figyelő Csoport, a FIVOSZ, a Fundamenta-Lakáskassza, a HVG, a Jobline.hu, a Globus (CECAB Group), a Graboplast, a Macrogamma Alapkezelő, a Magyar Fejlesztési Bank, a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület (HVCA), a Magyar Telekom, a Marketing és Média magazin, a Masterplast, a Mazars, a Mindennapi Pénzügyeink Program, a Minerva Tőkealap-kezelő, a Multi-Pay, a mySPIRIT skincare, a NaturMed Hotel Carbona, a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó, a Norbi Update Lowcarb, az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA), az Orvostechnikai Eszközök Gyártóinak és Forgalmazóinak Szövetsége, a Patika Egészségpénztár, a PORR, a PricewaterhouseCoopers, a Resideal Zrt., a Quaestor, a Perfekt, a Sanoma Média Budapest, a Sensolite és a Spirit Hotel.

Fészbuker.hu
A Fészbuker.hu az első magyarországi közösségi média analitikai rendszer, amely nyilvános felületén napi áttekintést ad a Facebook oldalak rajongószámának és aktivitásának alakulásáról. A Fészbuker.hu adatbázisában megtalálható több ezer hazai vonatkozású Facebook oldalt a rendszer több szempont figyelembevételével elemzi, illetve a hasonló kategóriákban működő oldalak teljesítményét egymáshoz képest is értékeli. A Fészbuker.hu-t a Front Page Communications gondozza. www.feszbuker.hu

hírek x-faktor facebook

Ismerd meg, Ismerd fel, Éld át!

Ismerd meg, Ismerd fel, Éld át!

Gumikesztyűben begombolni egy inget, szivacson vagy békatalppal járni, homályos szemüvegben tájékozódni – ilyen feladatokkal hívta fel a figyelmet a sclerosis multiplex (SM) betegségre a Magyar Sclerosis Multiplex Betegek Szövetsége által szervezett kampány.

tovább

A zene, a barátság és a szeretet költözik az Erkel színházba!

A zene, a barátság és a szeretet költözik az Erkel színházba!

Szekeres Adrien 2017 november 20-án egy igazán különleges okból lép az Erkel Színház színpadára. Karrierjének 20. évét ünnepli meg velünk egy meglepetésekkel teli esten. A zene különböző stílusai, Adrien egyedi hangja, személyes történetén vezet minket végig, melyhez szavak sem kellenek.

tovább

Egy bank is aktív része lehet a társadalomnak

Egy bank is aktív része lehet a társadalomnak

Az idén 30 éves K&H elnyerte a Mastercard – Az év társadalmilag felelős bankja 2017 díjat. Az elismerés többek között azoknak a széles rétegeket megmozgató társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseknek köszönhető, mint például a K&H gyógyvarázs, a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő vagy a K&H: üzletet ide! program, amelyek reagálnak és választ adnak a társadalom aktuális igényeire.

tovább

Olyan leszek, amilyen vagyok

Olyan leszek, amilyen vagyok

Sűrű év végére készül Keresztes Ildikó, aki az Álomutazó című mesemusical rémálomkészítőjét alakítja karácsony és újév között.

tovább