20. születésnapját ünnepli Magyarországon a Dr. Steinberger

2017. december 21., csütörtök, 11:00

20 éve kapható a Dr. Steinberger gyümölcs- és zöldséglé termékcsalád Magyarországon. 

20. születésnapját ünnepli Magyarországon a Dr. Steinberger

1997-ben egy vállalkozó házaspár, a Rivan Kft. tulajdonosai mertek nagyot álmodni, és nemcsak számukra, hanem a magyar piac számára is egy ismeretlen termékkategóriát elindítottak a siker útján.

Ezek a termékek a legkíméletesebb, préselt technológiával készülnek, nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert, és káros anyagot, így méltán váltak hazai kedvencekké is.

A tudatos táplálkozást kiegészítő, az emberi szervezet normális működésére jótékonyan ható zöldség- és gyümölcslevek, melyek legtöbbje bio termesztésű. A kiváló minőség mellett, a széles termékválaszték is emelte a Dr.Steinberger pozitív megítélését. 

A legnagyobb sikert a Zöldbúzafű-koktél aratta, amely már több, mint tíz éve a terméktoplista élén áll.  Kiemelten népszerű az 5 Napos Fitness Program is, amellyel nem csupán egy üveg levet, hanem egy 5 napon át tartó kúrát kapnak a vásárlók. A német gyártó cég közel 40 országba exportál, és a hazai piacot dicséri, hogy ezek között Magyarország a legnagyobb vevőjük. Ez a tény bizonyítja, hogy hazánkban sokan élnek egészségtudatosan. 

hírek születésnap magyarország dr. steinberger gyümölcslé zöldséglé

Nemzetközi Automobil és Tuning Show 2018 – az autós szezonnyitó!

Nemzetközi Automobil és Tuning Show 2018 – az autós szezonnyitó!

Minden évben elérkezik az idő: beköszönt a tavasz, az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a kabriók… és ismét megnyitja kapuit az Automobil és Tuning Show (AMTS)!

tovább

Végre egy statisztika, amiben nagyon jók vagyunk!!!

Végre egy statisztika, amiben nagyon jók vagyunk!!!

A különböző összehasonlításokban nem mindig szerepel országunk előkelő helyen, főleg, ha a lakosság egészségügyi helyzetéről szólnak a felmérések. Van azonban olyan természeti kincsük, amivel igen előkelő helyen állunk az európai, sőt a világ országainak versenyében. 

tovább

125 magyar fellépő a VOLTon

125 magyar fellépő a VOLTon

125 magyar fellépővel bővült a Telekom VOLT Fesztivál programja. És ez még nem minden: további 8 helyszín programja hamarosan érkezik. 

tovább