Állatokat ment Curtis

2017. december 12., kedd, 16:40

Curtis, Laár András, Bányai Miklós az elsők között csatlakoztak a Share for Help. Mutasd meg, ki vagy! mozgalomhoz, mely a napokban indult útjára azzal a céllal, hogy „megfertőzze” az internetet a jóval.

Állatokat ment Curtis

Curtis, hazánk egyik legelismertebb rappere ezúttal érzékeny oldaláról és nagy szívéről is tanúbizonyságot tett. Egy magyar fejlesztésű találmány, a Share for Help nevű applikáció segítségével hívja maga mellé az állatbarátokat és mindenki mást, akik fontosnak tartják, hogy jó ügyek támogatásával hozzanak változást a világba. Amennyi videó felkerül az applikációba Curtis videója mellé, annyi kilogramm kutyatáp jut el különböző menhelyekre. A cél: 1000 videó, azaz 1000 kilogramm! kutyatáp a rászoruló állatmentő szervezeteknek.

A kizárólag pozitív akciók indítására készített mobil applikáció az első a világon, amely játékos videó kihívások formájában összefogja az embereket, a civil szervezeteket és a vállalatokat társadalmi ügyek érdekében. A kezdeményezést Curtisen és a fent említett ismert embereken kívül számos más híresség is támogatja. Néhányan közülük: Király Viktor, Nagy Ervin, Chloe, Papp Szabi, Dombóvári István, Ganxsta Zolee, Philip Zimbardo, Puskás Peti. Az elsők között Curtis, Laár András és Bányai Miklós álltak egy-egy nagyszerű ügy mellé, azért, hogy követendő cselekedeteikkel példát mutassanak a rajongóiknak és mindenki másnak, akik hozzájuk hasonlóan változást szeretnének elérni a szűkebb és tágabb környezetükben.

   „Küldetésünk: Nyilvánosságot adunk a jónak. Ahogy, a szlogenünk is szól: »Mutasd meg, ki vagy! Állj egy jó ügy mellé, és indíts egy kihívást!«. A célunk az, hogy megfertőzzük az internetet, a jelenleg leginkább öncélú szelfizős, posztolós, közösségi médiás tartalmakat a jóval, és arra inspiráljunk másokat is, hogy indítsanak kihívásokat egy-egy klassz ügy érdekében” – mondta Jászberényi Tamás, a Share for Help. Mutasd meg, ki vagy! mozgalom alapítója.

Természetesen nem csak magánszemélyek használhatják a Share for Help applikáció megoldásait, hogy népszerűsítsék társadalmi szerepvállalásukat. A platform a civil szervezetek és a profitorientált cégek előtt is nyitva áll, ha kihívást szeretnének indítani egy saját vagy más által felvetett kezdeményezés támogatása érdekében.
   „Célunk, hogy a cégek is megmutassák egy másik arcukat, azt, hogy kik is ők valójában, hogyan és milyen módon tudják megmutatni fogyasztóiknak a társadalmi szerepvállalásukat, céljaikat, illetve hogyan tudnak kapcsolódni az ENSZ SDGs irányelveihez” – mondta Szabó Norbert, a mozgalom társalapítója.

App/Web: https://s4h.app.link 
Facebook: https://www.facebook.com/pg/shareforhelp.org
Curtis kihívása: https://www.facebook.com/ShareForHelpKihivasokVideok/posts/196904687524350
Bányai Miklós kihívása: https://www.facebook.com/ShareForHelpKihivasokVideok/videos/195234217691397/

Forrás: Vízer Helga

hírek curtis laár andrás bányai miklós share for help share for help. mutasd meg ki vagyshare for help. mutasd meg ki vagy

Föld Órája: szombaton lekapcsol Budapest!

Föld Órája: szombaton lekapcsol Budapest!

Közeleg a Föld Órája, melynek üzenete megújult: a kezdeményezés fókuszában idén a természeti értékek megőrzése és a fenntartható élet áll. Emellett persze – ahogy eddig megszokhattuk – március 24-én este idén is lekapcsolják Budapest mintegy 260 épületének és objektumának díszvilágítását. 

tovább

Nemzetközi Automobil és Tuning Show 2018 – az autós szezonnyitó!

Nemzetközi Automobil és Tuning Show 2018 – az autós szezonnyitó!

Minden évben elérkezik az idő: beköszönt a tavasz, az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a kabriók… és ismét megnyitja kapuit az Automobil és Tuning Show (AMTS)!

tovább

Végre egy statisztika, amiben nagyon jók vagyunk!!!

Végre egy statisztika, amiben nagyon jók vagyunk!!!

A különböző összehasonlításokban nem mindig szerepel országunk előkelő helyen, főleg, ha a lakosság egészségügyi helyzetéről szólnak a felmérések. Van azonban olyan természeti kincsük, amivel igen előkelő helyen állunk az európai, sőt a világ országainak versenyében. 

tovább