BBU Föld alatti futás

2018. február 13., kedd, 10:00

Futóverseny a kőbányai alagútrendszerben az Ötpróba szervezésében!

BBU Föld alatti futás

Február 24-én rendezik meg a BBU Föld alatti futást a kőbányai pincerendszerben. A rendezvény semmiképpen nem nevezhető hétköznapi futóversenynek, hiszen a futás és a versenyzés élményén túl számos izgalmas és látványos impulzus vár a föld alá futókra. A szervezők mindenkire gondoltak, így minden korosztály és a különböző felkészültségű futók is megtalálják a nekik való kihívást. A föld felett megrendezett ovis (300 m), sulis és családi futamok (700 m) mellett alagútkör (4,5 km), alagút-minimaraton (7 km), és alagút-félmaraton (21 km) vár az érdeklődőkre, ez utóbbi két vagy három fős váltóban (3x7 km) is teljesíthető. Mindemellett 14 órától egy alagúttúra keretei között is bebarangolható lesz a föld alatti labirintus.

A NEVEZÉS MELLÉ MINDENKI ÖTPRÓBA-REGISZTRÁCIÓT KAP AJÁNDÉKBA!

Fuss Ötpróba-pontokért! 7 km – 1 pont | 21,4 km – 4 pont

hírek program ajánló bbu föld alatti futás

Hagyomány és innováció

Hagyomány és innováció

Idén ünnepli 160. születésnapját a hazai kávéházkultúra legismertebb reprezentánsa és a modern cukrászművészet nagy innovátora, a Gerbeaud.

tovább

Szent Orbán idén is körbe járja a Tokaji Borvidéket

Szent Orbán idén is körbe járja a Tokaji Borvidéket

2018. május 25-27. között ismét különleges ünnepre készül a Tokaji Borvidék: Szent Orbánnak, a szőlő és a bor Európa-szerte tisztelt védőszentjének csontereklyéje az idén is körbejárja a borvidék településeit. 

tovább

FundiMini Gyereknap

FundiMini Gyereknap

Nagycsaládos és egyszülős családban nevelkedő gyermekeket látott vendégül a Fundamenta a budapesti MiniPoliszban megrendezett FundiMini Gyereknapon. A közös játék mellett Lola koncertjén és Feri bűvész bemutatóján is részt vettek a gyerekek.

tovább

Eddig szükséglakás, most otthon lesz

Eddig szükséglakás, most otthon lesz

Egy négy gyermekes család kap idén lehetőséget, hogy több hónapnyi átmeneti otthonban töltött éjszaka után új, független életet kezdjen immáron egy saját otthonban. Az idei felújításban a P&G önkénteseihez és a felújítási munkálatokhoz Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője is csatlakozott.

tovább