Itt a szupershake

2018. február 5., hétfő, 11:35

Már nálunk is kapható a folyékony étel, ami a teljes értékű étkezések alternatívája shake formában. A ChiaShake slim-, sport- és vegánváltozatokban érhető el.

Itt a szupershake

Az étkezést helyettesítő okosételek karrierje 2014-ben, az Egyesült Államokból indult, ahol egy szoftvermérnök kísérletezte ki az első formulát. Azóta számos európai márka is megszületett, de Magyarországra először a ChiaShake érkezett meg.

A ChiaShake költséghatékony és egyszerű alternatíváját kínálja a teljes értékű étkezéseknek. Több, mint egy hagyományos shake, mivel a fehérjén túl tartalmazza a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat is. Így egy olyan italt kapunk, ami órákon keresztül biztosítja a szükséges üzemanyagot a szervezet számára, és nem dobja meg a vércukrot sem. Az elérhető vanília-, banán-, eper-, csokoládé- és pisztáciaízek megadják a változatosságot, de a fogyni vágyók, a vegánok, a sportolók, valamint a glutén- és laktózérzékenyek is megtalálják a számukra megfelelő termékeket.

De miért jó meginni az ebédet? – kérdezhetnénk. A rajongók általános tapasztalata az, hogy a teljes értékű folyékony ételek nagy segítséget jelentenek, amikor az ember elfoglalt, és értekezletről értekezletre rohan, vagy vizsgaidőszakban a szigorlatára készül. Ilyenkor rossz minőségű ételeket szoktunk fogyasztani, és ha ezeket helyettesíteni tudjuk egy optimális összetételű és gyorsan elkészíthető shake-kel, az nagy előnyt jelent.

Érdekesség pedig, hogy bár az okosételek eredetileg nem a fogyni vágyók számára készültek, mégis rengetegen fogytak már le a segítségükkel. Ez annak köszönhető, hogy úgy vannak összeállítva, hogy pont a megfelelő arányban tartalmazzák a különböző hasznos összetevőket. A ChiaShake mindezt még kiegészíti a chiamag erejével, így antioxidánsokban is gazdag, viszont nincs benne hozzáadott cukor, és kizárólag GMO-mentes alapanyagokból készül.

hírek étkezés étkezést helyettesítő chiashake

Átadták a második Anyák Házát!

Átadták a második Anyák Házát!

A karcagi Kátai Gábor Kórház Gyermekosztályán nyitotta meg kapuit az Anyák Háza Hálózat második tagja. 

tovább

Szekeres Adrien a Högl Magyarország Stílus Nagykövete

Szekeres Adrien a Högl Magyarország Stílus Nagykövete

Immár 2 éve működik együtt az énekesnő az osztrák cipőmárkával, mely Európa egyik vezető luxus márkája.  Az együttműködés múlt évben kezdődött és folytatódik tovább ebben az évben is. Sok izgalmas projekt várja a vásárlókat és a sajtót egyaránt.

tovább

Szentendrei Tavaszi Fesztivál

Szentendrei Tavaszi Fesztivál

A tavasz a Szentendrei Teátrum életébe is új színeket és frissességet hoz. Idén a meglepően újfajta megközelítéseké, az új bemutatóké és a fiataloké a főszerep.

tovább

Megéri tanulni: az OKJ-t választók 70 százaléka egy éven belül eléri a célját

Megéri tanulni: az OKJ-t választók 70 százaléka egy éven belül eléri a célját

A legtöbben szakmai előmenetel, új munkahely megszerzése vagy magasabb jövedelem reményében vágnak bele OKJ-s képzésbe 

tovább