Judy: „Finoman izmos, nőies alakot szeretnék”

2017. június 6., kedd, 10:35

Czanik Balázzsal edz az énekesnő

Judy: „Finoman izmos, nőies alakot szeretnék”

Sok nőhöz hasonlóan az énekesnő, Judy is elégedetlen a testével, mióta életet adott kislányának. Elérkezettnek látta az időt, hogy véget vessen ennek és úgy döntött, a diéta mellett egy kemény edzésbe is belevág. A formás alak eléréséhez Czanik Balázs segítségét kérte.

A Groovehouse énekesnőjének mindig is fontos volt, hogy tökéletesen nézzen ki a színpadon, ezért a szülés után megmaradt plusz kilóktól mindenképpen meg akart szabadulni. Bár a diéta rengeteget segített neki, úgy érezte: az álomalakhoz ez nem elég, mozogni is kell.

Állandó jo-jo effektus

   „Másfél éve elkezdtem dietetikushoz járni, mivel 10 kiló plusz maradt rajtam a szülés után: volt, hogy sikerült leadnom és elérni az áhított súlyt, de néhány hónap után ismét felszaladt a felesleg. Ő tökéletesen beállította az étrendemet, végre visszanyertem a szülés előtti súlyomat, alakomat, csakhogy a fogyástól a bőröm megereszkedett, és az izmaim sem erősödtek” – mondta el az énekesnő, aki véletlenül futott össze az edző Czanik Balázzsal.
   „Régóta ismertük egymást, és elmondtam neki a problémámat. Megígérte, hogy egy igazi izomkolosszust csinál belőlem.”

A hasizom az igazi kihívás

Az énekesnő és edzője körülbelül két hónapja kezdte el a közös munkát.
   „A cél, hogy finoman izmos, nőies alakot varázsoljunk. Szerintem a lábaim a legerősebbek, de a karizom gyakorlatokkal sincs nagy problémám – ezzel szemben a hasizom erősítés egy rémálom számomra, de nincs mese, erre kell a legjobban gyúrni. A Nagy Duett miatt egy kicsit kevesebbet tudtam Balázshoz járni, de a műsor óta visszatértem a heti három edzéshez” – tette hozzá az énekesnő.

Kicsi, de erős

Czanik Balázs maga is meglepődött, micsoda erő van Judyban, és eddig nagyon elégedett az eredményekkel.
   „Azzal fordult hozzám, hogy szeretne formásabb lenni, szeretne kerek popsit és izmosabb karokat, lábakat. Emellett egy énekesnő számára természetesen az állóképesség is fontos, hiszen több órás fellépéseket kell végigcsinálnia a színpadon. Szuper vele együtt dolgozni, mert nagyon jól veszi az akadályokat, mindig megcsinálja a feladatokat, amiket kidolgozok számára, és még én magam is meglepődtem azon, hogy milyen erős” – mondta Czanik Balázs, az Oxygén Fáy személyi edzője, a Capoeira Aerobic megalkotója.
Az edzések ráadásul nagyon jó hangulatban telnek: viccelődnek, húzzák egymást, így a kemény munka mellett a lazításra is tudnak figyelni.
   „Judy és én régóta ismerjük egymást, sőt, néhány évvel ezelőtt még az egyik klipjében is szerepet kaptam” – árulta el Balázs mosolyogva.

lélekbúvár judy czanik balázs diéta edzés sport

Szerelem a kirakatban, avagy: végigposztolt Valentin-nap

Szerelem a kirakatban, avagy:  végigposztolt Valentin-nap

Valentin-nap. Vacsora a szerelmünkkel. Meghitt gyertyafény, halk zene, csillogó szempárok. Ám ahelyett, hogy egymásra figyelnénk, fél szemmel a megfelelő szöget keressük, ahonnan majd elkészíthetjük a legütősebb képet. Egyáltalán létezik ma az, amit nem posztolunk ki azonnal? Pszichológussal jártunk utána.

tovább

Ön(árnyék) ismeret

Ön(árnyék) ismeret

Az önismeret szó hallatán legtöbbünk szeme elé egy könnyen vállalható, pozitív jelzőhalmaz kúszik be. De vajon valós és mély önismeretre utal-e, ha kizárólag az erősségeinkre koncentrálunk? Aligha. A belső képhez a nemszeretem-tulajdonságok is hozzátartoznak, melyeket vagy csiszolgatunk vagy elfogadunk. Nézzük, mi van a legmélyebb bugyrokban, lássuk meg az árnyékunkat és ne bújjunk vissza a barlangba (előlük)!

tovább

A pszichiátria jogsértéseit vizsgálják

A pszichiátria jogsértéseit vizsgálják

Mennyire lehet kiszolgáltatott egy olyan ember, akit válófélben lévő házastársa juttatott kényszerrel a pszichiátriára, hogy előnyhöz jusson a gyermekelhelyezésben? És valaki, akit oly mértékben legyógyszereznek a pszichiátrián, hogy ebben a kémiai kényszerzubbonyban képtelen saját érdekeit képviselni? Ilyen és ehhez hasonló ügyekkel foglalkozik egy civil szervezet, amely kifejezetten a pszichiátriákon történő jogsértések felderítésére specializálódott.

tovább

Medencézzünk télen is!

Medencézzünk télen is!

Eljött a melegvizes wellness igazi szezonja! Ha a kikapcsolódásnak ezt a formáját választjuk, biztosra vehetjük, hogy újjászületünk!

tovább