Legyél te a Trendhim ösztöndíjas diákja!

2018. január 10., szerda, 13:40

Érdekel a kereskedelem, menedzsment, divat, marketing, sales vagy akár az IT terület? Ha szívesen lennél egy dán cég ösztöndíjas diákja, akkor ez a lehetőség csak rád vár!

Legyél te a Trendhim ösztöndíjas diákja!

A Trendhim nevezetű cég idén is meghirdette az ösztöndíját, amivel a nyertes tanuló 2000 Euró értékű összegben részesül.

 Mi szükséges, hogy résztvehess a programban?

 A program részvételéhez tanulmányaidnak vagy kutatásaidnak az e-kereskedelem témájához kell kapcsolódnia.

Ki jelentkezhet?

Bárki jelentkezhet, nem számít, hogy hány éves vagy vagy, hogy honnan származol. Egyetlen kritériumot kell teljesíteni, ami pedig nem más, minthogy tanulmányaidnak az alábbi területhez kell kapcsolódnia.

  • Marketing
  • IT
  • Sales
  • Divat
  • Szervezet fejlesztés

Akár PhD hallgatók is jelentkezhetnek az ösztöndíjra, a kritérium csak annyi, hogy a nyertes diákoknak egy rövid beszámolót kell írniuk, hogy az ösztöndíj hogyan segítette tanulmányaikat vagy kutatásaikat.

Mire lehet felhasználni az ösztöndíjat?

A dán cég azért hozta létre az ösztöndíjat, hogy e-kereskedelemmel kapcsolatos tanulmányokat, kutatásokat fedezzen. Az összeget utazásra, konferenciára, iskolai tanulmányok fedezésére de akár még étkezési költségekre is lehet fordítani.

Hogyan lehet jelentkezni?

Jelentkezéskor fontos leírni pontosan, hogy az ösztöndíjat mire használnád fel, illetve, hogy mennyi pénzre lenne szükséged céljaidmegvalósításához.

Jelentkezésedbe írd le neved, telefonszámod és e-mail címedet is.

Jelentkezésedet erre az e-mail címre várják: csr@trendhim.com

A jelentkezés határidideje 2018. november 1.

További információkat és híreket ezen az oldalon találhattok:
www.trendhim.hu

hírek kereskedelem menedzsment divat marketing sales ösztöndíj iskola tanulás

Nemzetközi Automobil és Tuning Show 2018 – az autós szezonnyitó!

Nemzetközi Automobil és Tuning Show 2018 – az autós szezonnyitó!

Minden évben elérkezik az idő: beköszönt a tavasz, az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a kabriók… és ismét megnyitja kapuit az Automobil és Tuning Show (AMTS)!

tovább

Végre egy statisztika, amiben nagyon jók vagyunk!!!

Végre egy statisztika, amiben nagyon jók vagyunk!!!

A különböző összehasonlításokban nem mindig szerepel országunk előkelő helyen, főleg, ha a lakosság egészségügyi helyzetéről szólnak a felmérések. Van azonban olyan természeti kincsük, amivel igen előkelő helyen állunk az európai, sőt a világ országainak versenyében. 

tovább

125 magyar fellépő a VOLTon

125 magyar fellépő a VOLTon

125 magyar fellépővel bővült a Telekom VOLT Fesztivál programja. És ez még nem minden: további 8 helyszín programja hamarosan érkezik. 

tovább