Napjaink legextrémebb intim beavatkozásai!

2018. március 29., csütörtök, 07:00

Pár éve még nem gondoltuk volna, hogy az arc vagy a kézfej mellett már az intim területek fiatalítása is népszerű beavatkozás lesz. Lássuk, milyen kezelésekkel szépíthetjük a Vénuszdomb területét kívül és belül!

Napjaink legextrémebb intim beavatkozásai!

Hüvelyszűkítés

A tág hüvely szülés után, vagy a változó korban nagyon sok nőnek okoz problémát. A hüvelyt alkotó kötőszövet kollagén tartalma csökken, a kötőszövet elvékonyodik, rugalmassága csökken, ennek következtében kitágul a hüvely. Az örömtelen együttlétek vagy a partner elégedetlensége szépen lassan leépíti az önbizalmat. Az ehhez gyakran társuló hüvelyszárazság tovább növeli a gondot. Eddig erre a problémára a műtét volt az egyetlen hatékony lehetőség, ma már azonban lézeres eljárással is tudnak segíteni a problémán. A lézeres hüvelyszűkítés célja, hogy visszaállítsa a hüvely egészséges állapotát. A kezelés hatására a hüvelyfal kollagén állománya megsokszorozódik, az elvékonyodott szövetek újra megtelnek élettel, megvastagszanak. A hüvelyflóra újra egészséges lesz, megszűnik a hüvely szárazsága és ellenáll a fertőzéseknek. A kezelés 15 percet vesz igénybe, fájdalommentes, vérzésmentes, ambulánsan is igénybe vehető, nincs szükség utókezelésre és a lábadozási idő minimális. 

Kisajak plasztika

Ideális esetben a kisajkak arányosak a nagyajkakkal és az utóbbiak által fedetten helyezkednek el. A külső nemi szerveken – általában fejlődési rendellenességként, esetleg a pubertás, illetve a szülés okozta hormonális változások miatt – azonban előfordulhat a kisajak egy- vagy kétoldali megnagyobbodása, amely nem csak esztétikai, de funkcionális és ezek által súlyos lelki panaszokat, szexuális frusztrációt is okozhat. Megoldás lehet a kisajakplasztika, amikor lekicsinyítik a kisajak méretét, korrigálják az anatómiai eltéréseket – a beavatkozás után a kisajkak újra arányossá válnak. A műtétet helyi érzéstelenítéssel végzik, és legcélszerűbb a menstruációt követő 3-4 napon belül végezni, hogy a következő menzesz idejére a seb begyógyuljanak. 

G pont-töltés

Aki a szexuális élményt még tovább szeretné fokozni, kipróbálhatja az egyik legbizarrabb orvosesztétikai trendet, a G-pont töltést. Az egyszerű, pillanatok alatt kivitelezhető eljárás során a G- pont feltételezett helyére hyaluronsavat töltenek, amelynek hatására az érintett terület megduzzad, kiemelkedővé válik, tapintható lesz és fokozódik érzékenysége. A módszernek köszönhetően megnő az ingerelhető terület nagysága a G-pont körül, ezáltal növekedhet a szexuális élmény. 

Szeméremdomb szépítés

Ez az új őrület fiatalossá, esztétikussá, ráncmentessé teszi a szóban forgó területet. A lézeres beavatkozás szövetregeneráló hatása révén bársonyos tapintatúvá teszi a szeméremdomb és a szeméremajkak bőrét. A kollagén-termelés fokozásával tónusosabbá válnak a szövetek, a felső bőrrétegekre gyakorolt hatás révén pedig visszaadja az intim területek üde rózsaszín színét. Az intim területek fiatalítására carboxyterápiát is alkalmazhatnak, amely fokozza a kollagén-termelést és beindítja a sejtmegújítási folyamatokat, ezzel elérve, hogy a külső szeméremtest, a nagyajkak és a kisajkak visszanyerjék fiatalos formájukat, feszességüket és teltségüket. A pozitív változás pedig már az 1-2 kezelés után észlelhető.

szépítő intim beavatkozás kezelés vénuszdomb

Olajok a piperepolcon

Olajok a piperepolcon

A növényi olajok használata a szépségápolásban már jó ideje reneszánszát éli, nem véletlenül. Mutatunk 5 szuper olajat, és 7 módot a használatukra.

tovább

6 tanács a fiatalos arcbőrért

6 tanács a fiatalos arcbőrért

Fiatalosabb, frissebb, szebb bőr? Ezt ma már nem lehetetlen elérni, elég csak megfogadni Peterman Krisztina, a Dermatica kozmetikus mesterének, gyógykozmetikusának praktikus tanácsait, és máris visszaforgathatjuk az idő kerekét.   

tovább

Így lesz gyönyörű a bőröd télen is!

Így lesz gyönyörű a bőröd télen is!

Kipirosodás, szárazság, viszketés – csupán néhány kellemetlen tünet, amelyek a téli időszakban jelentkezhetnek a bőrünkön. A kinti hideg vagy a fűtés miatti száraz levegő mind károsan hatnak rá, ám szerencsére van néhány házi praktika, amellyel elérhetjük, hogy ilyenkor is ragyogjon és egészséges legyen.

tovább

Száraz arcbőr? Ne csak kívülről, hanem belülről is hidratálj!

Száraz arcbőr?  Ne csak kívülről, hanem belülről is hidratálj!

A téli időszakban még az egyébként normál ápolást igénylő bőr is érzékenyebb, szárazabb lehet. Az arc bőrének ápolásához adunk most pár tippet, amelyek közül a legfontosabb, hogy ne csak a külső, hanem a belső hidratálásra is figyeljünk oda.

tovább