Szekeres Adrien Stúdió koncert

2018. április 16., hétfő, 10:05

Az egykori Pannónia Filmstúdió újra életre kelt, a falak között a filmes és a zenei szakma egyaránt otthonra talált. A sokáig elhanyagolt épületben ismét nagy dolgok születnek.  Szekeres Adrien bemutatja kedvenc dalait négy kíváló zenész kíséretében. Kiss Gábor - zongora,  Gátos Bálint-basszusgitár, Kovács Tamás-percussion, Schneider Zoltán - gitár., évek óta az énekesnő zenekarának tagjai. 

Szekeres Adrien Stúdió koncert

Történetekkel megfűszerezett zenei kalandra invitálunk téged, melyet a könnyűzenei műfaj legigényesebb hallgatóinak ajánlunk! 

Beszélgetés Adriennel: 

Miért döntöttél a Pannonia Stúdió mellett? 

Mindig keresem az új helyszíneket, olyanokat, ahol már a hely atmoszférája is megérinti az embert. Mégpedig, ha ide belép valaki, a falak azonnal mesélni kezdenek. Szerintem sokunk nevében beszélek, ha azt mondom,  nagy öröm ez a kultúr- és filmszakma számára, hogy a Pannónia Stúdió újra életre kelt. Nagy élmény számomra a híres 1. Stúdióban énekelni és megosztani a dalaimat egy maréknyi hallgatóval, miközben koncertfelvételt készítünk. 

Milyen érzés egy stúdióban - ahol általában nincs közönség - több mint száz ember előtt énenkelni? 

Én választottam és én szeretem a kihívásokat! Együtt lenni egy olyan helyszínen a rajongóimmal, ahol ténylegesen születik a zene fantasztikus érzés és bízom abban, hogy ez a közönség számára is izgalmas. Őszintén! Az emberek hány százaléka jut el az életében egy hangstúdióba? Mi ezt a titkokkal teli világot is megmutatjuk a stúdiókoncerteken. 

A jegy ára tartalmazza a koncert élő felvételét. Sok próbára van szükség, hogy minden hibátlanul menjen? 

Igenis meg nemis. Az első koncertünk a “Zongorára hangolva” projektünk volt, ahol én és a férjem Gábor lettünk próbára téve. :) Mi ketten nagyon egymásra vagyunk hangolva, ismerjük egymás apró rezgéseit is, tehát, annak ellenére, hogy maga a stúdió egy trükkös helyszín koncert szervezésre, megoldottuk és nem sokat kellett gyakorolni.

Az Unplugged koncerten 4 zenésszel építjük fel a programot. Természetesen próbára szükség lesz, de évek óta játszunk együtt, tehát megvan a kellő bizalom és szakmai tudás, hogy egy remek koncertprogramot állítsunk össze. 

Miért pont az Unplugged koncertet választottad következőnek? 

A kicsiből indulunk a nagyobb projektek felé. Mindegyik koncert másról szól, és szerintem más - más időszakhoz illik. Az akusztikus koncert igazán illik a laza, hangulatos tavaszi időhőz. Dinamikus, de mégis intim. 

Hol találkozhat veled a közönség nyáron? 

Sok helyen fordulok meg ebben az évben is. A legegyszerűbb a Facebook oldalamat figyelni. 

hírek program ajánló szekeres adrien koncert

Anatómia testközelből

Anatómia testközelből

Belépve a kiállító terembe, olyan érzésünk támad a preparátumok közt sétálva, mintha egy 3D-s science fiction filmben szerepelnénk. Pedig csak a „hús-vér” valóság vesz minket körül – ez esetben szó szerint értve. Hogyan néznek ki izmaink, légzőszerveink? Milyen folyamatok mennek végbe bőrünk alatt? Hogyan működik a testünk? És mégis mennyit gyalogolunk életünk során? A BODY Kiállítás rendkívül gazdag kiállítási anyaggal próbál választ adni ezekre – és sok más – kérdésre is.

tovább

Fiatalok első lakása: a többség nyitott a hitelre

Fiatalok első lakása: a többség nyitott a hitelre

A fiatalok többsége kölcsön mellett főként saját lakáscélú és egyéb megtakarításaikból tudják elképzelni a lakásvásárlást. 

tovább