Új helyszínnel vár a Garmin Skyrun Erste Torony!

2018. február 6., kedd, 10:45

2018. február 24-én az Erste Europe Tower ad otthont a versenysorozat első állomásának, a Garmin Erste Toronynak.

Új helyszínnel vár a Garmin Skyrun Erste Torony!

15 emelet, közel 400 lépcsőfok – és ha akarod, kétszer is teljesítheted, hogy a jobb időddel szállj versenybe.

Kihagyhatatlan ajánlat: nevezés 1300 Ft-ért! A szervezők extra ajándékkal készülnek azoknak, akik neveznek és teljesítik az összes 2018-as Garmin Skyrun versenyt. Ezúttal egy 10 ezer forintos Maratonman futócipő-vásárlási utalványt adnak át a hármas teljesítőknek a Garmin Skyrun Hegyvidék verseny után. Szálljatok versenybe 2018. február 24-én, Budapesten, a Népfürdő utca 24-26-ban!

Bővebb információk és nevezés: www.skyrun.hu

hírek program ajánló garmin skyrun erste torony

Hagyomány és innováció

Hagyomány és innováció

Idén ünnepli 160. születésnapját a hazai kávéházkultúra legismertebb reprezentánsa és a modern cukrászművészet nagy innovátora, a Gerbeaud.

tovább

Szent Orbán idén is körbe járja a Tokaji Borvidéket

Szent Orbán idén is körbe járja a Tokaji Borvidéket

2018. május 25-27. között ismét különleges ünnepre készül a Tokaji Borvidék: Szent Orbánnak, a szőlő és a bor Európa-szerte tisztelt védőszentjének csontereklyéje az idén is körbejárja a borvidék településeit. 

tovább

FundiMini Gyereknap

FundiMini Gyereknap

Nagycsaládos és egyszülős családban nevelkedő gyermekeket látott vendégül a Fundamenta a budapesti MiniPoliszban megrendezett FundiMini Gyereknapon. A közös játék mellett Lola koncertjén és Feri bűvész bemutatóján is részt vettek a gyerekek.

tovább

Eddig szükséglakás, most otthon lesz

Eddig szükséglakás, most otthon lesz

Egy négy gyermekes család kap idén lehetőséget, hogy több hónapnyi átmeneti otthonban töltött éjszaka után új, független életet kezdjen immáron egy saját otthonban. Az idei felújításban a P&G önkénteseihez és a felújítási munkálatokhoz Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője is csatlakozott.

tovább