Vad Balaton

2018. április 11., szerda, 14:35

Íme a Vad Balaton mozielőzetese, sok filmszínházban már a mozivásznon is találkozhattok vele!

Vad Balaton

Április 19-től a WWF Magyarország ajánlásával kerül országszerte a mozikba a Vad Szigetköz és a Vad Kunság rendezőjeként és operatőreként ismert, Balázs Béla-díjas Mosonyi Szabolcs és alkotótársa, Bagladi Erika forgatókönyvíró-producer legújabb természetfilmje, a Vad BalatonA film a televíziós változatból kimaradt jelenetekkel bővített, hosszabb és szélesvásznú kivitelben, 4K minőségben kerül vászonra.

Közel negyven filmszínházban lesz műsoron a film, vetítési helyszínek részletes listája a http://facebook.com/VadBalaton oldalon olvasható.

hírek program ajánló film mozi mozielőzetes

Anatómia testközelből

Anatómia testközelből

Belépve a kiállító terembe, olyan érzésünk támad a preparátumok közt sétálva, mintha egy 3D-s science fiction filmben szerepelnénk. Pedig csak a „hús-vér” valóság vesz minket körül – ez esetben szó szerint értve. Hogyan néznek ki izmaink, légzőszerveink? Milyen folyamatok mennek végbe bőrünk alatt? Hogyan működik a testünk? És mégis mennyit gyalogolunk életünk során? A BODY Kiállítás rendkívül gazdag kiállítási anyaggal próbál választ adni ezekre – és sok más – kérdésre is.

tovább

Fiatalok első lakása: a többség nyitott a hitelre

Fiatalok első lakása: a többség nyitott a hitelre

A fiatalok többsége kölcsön mellett főként saját lakáscélú és egyéb megtakarításaikból tudják elképzelni a lakásvásárlást. 

tovább