VAGHEGGI PRIMA BŐRMEGÚJÍTÓ PROGRAM

2018. február 1., csütörtök, 15:35

Amikor a bőr fiatal és az élettani folyamatok megfelelően működnek, a felhám egyetlen sejtjének életciklusa körülbelül huszonnyolc napig tart; harmincéves kortól, azon kívül, hogy megjelennek a fényöregedés okozta első károsodások, a sejtcserélődés ritmusa elkezd lassulni.

VAGHEGGI PRIMA BŐRMEGÚJÍTÓ PROGRAM

Az évek múlásával ez a ciklus megnyúlik, olyannyira, hogy eléri a két hónapot is, és ezzel egyidejűleg fokozatosan csökken a ceramidok mennyisége, amelyek cementként kötik össze a sejteket. Mindennek eredményeként a bőr fénytelen és egyenetlen lesz, helyenként megvastagszik. Ezek az elszarusodott rétegek, amelyek melanint tartalmaznak, egyenetlen hatást és fakó színt eredményezhetnek. Hasonló jelenséget lehet megfigyelni fiatal bőrön is, ha helytelen életvezetési szokásoknak van kitéve, ha érzékeny a stresszre, megtámadja a szmog vagy túlzottan ki van téve napsugárzásnak. Ezekben az esetekben alkalmazandó fontos stratégia a sejtmegújulás ösztönzése, azzal a céllal, hogy annak ritmusa változatlan maradjon.

A Prima termékcsalád számol az anyagcserefolyamatok harmincéves kortól jelentkező lassulásával és azzal a ténnyel is, hogy az idő előre haladtával az új sejtek termelődése is csökken: ösztönzi a sejtcserélődést és gyengíti a felszíni réteg sejtjei közötti kötődést, elősegítve ezek leválását, de törődik azoknak az új sejteknek az egészségével is, amelyek majd a korábbiak helyére érkeznek. Savas molekuláknak egy különleges triádja hámlasztja, de egyidejűleg hidratálja, a szabad gyökök támadásától védelmezi, helyrehozza, regenerálja és átalakítja a bőrszövetet, újratömörítve azt.

A bőr megújul, sima és tömör hatású lesz, köszönhetően a nélkülözhetetlen otthoni használatra készült nappali és éjszakai krémnek is.

BIZTONSÁG ÉS ÖKOKOMPATIBILITÁS

• A termékcsalád minden tagja 100% MADE IN ITALY,

• Kiszerelésük környezetbarát papírból készült csomagolásból és olyan tégelyekből és flakonokból áll, amelyek nem bocsátanak ki ftalátokat,

• Dermatológiailag teszteltek (Patch test), Mikrobiológiailag teszteltek (Challenge test), Nickel teszt,

• Parabén-, alkohol- és parafinmentesek,

• Állatkísérletek nélkül készültek.

A Prima termékek használatától az arcvonások fiatalabbnak tűnnek, a ráncok kisimulnak és az árnyalat béli különbségek csökkennek. A bőrfelület egyenletes lesz és a pórusok is összeszűkülnek. Kiváló előkészítés/kiegészítés esztétikai, gyógyászati kezelések (hialuronsavas, vitaminos, egyéb feltöltés) előtt is.

Az otthoni KIT stimulálja a bőrt a megújulásra, hidratálja és teltté varázsolja azt. A tonik, az ausztrál őserdőből származó bioaktív növényi komplexének köszönhetően a bőrszövetet megújulásra készteti. Kúraszerű használatuk javasolt.

Webáruház: www.shop.vagheggi.hu
#ilovevagheggi

hírek ajánló vagheggi bio+ kozmetika kozmetikai család szépség szépségápolás arcápolás bőrápolás

Átadták a második Anyák Házát!

Átadták a második Anyák Házát!

A karcagi Kátai Gábor Kórház Gyermekosztályán nyitotta meg kapuit az Anyák Háza Hálózat második tagja. 

tovább

Szekeres Adrien a Högl Magyarország Stílus Nagykövete

Szekeres Adrien a Högl Magyarország Stílus Nagykövete

Immár 2 éve működik együtt az énekesnő az osztrák cipőmárkával, mely Európa egyik vezető luxus márkája.  Az együttműködés múlt évben kezdődött és folytatódik tovább ebben az évben is. Sok izgalmas projekt várja a vásárlókat és a sajtót egyaránt.

tovább

Szentendrei Tavaszi Fesztivál

Szentendrei Tavaszi Fesztivál

A tavasz a Szentendrei Teátrum életébe is új színeket és frissességet hoz. Idén a meglepően újfajta megközelítéseké, az új bemutatóké és a fiataloké a főszerep.

tovább

Megéri tanulni: az OKJ-t választók 70 százaléka egy éven belül eléri a célját

Megéri tanulni: az OKJ-t választók 70 százaléka egy éven belül eléri a célját

A legtöbben szakmai előmenetel, új munkahely megszerzése vagy magasabb jövedelem reményében vágnak bele OKJ-s képzésbe 

tovább